Marvel-legenden Stan Lee er død

Stan Lee, der var med til at skabe klassiske superheltefigurer som Spider-Man og X-Men, er død.

Stan "The Man" Lee, der sammen med bl.a. tegneren Jack Kirby var med til at definere superheltetegneserien, er død. Han blev 95 år.

Lee begynde sin tegneseriekarriere allerede i 1940'erne, men hans store gennembrud kom i 1960'erne, hvor han var medskaber på klassiske Marvel-tegneserier som "Spider-Man", "The Avengers" og "X-Men" – som i de senere år er blevet store succeser på film.

Og netop på film blev Stan Lee i sin sensommer et kendt ansigt via sine mange cameos i de store blockbusters, der var baseret på hans tegneserier.

Stan Lees kone igennem 69 år, Joan Lee, døde sidste år, og Stan Lee efterlader sig datteren JC.

I videoen herunder kan du se Stan Lees mange cameos på film og tv-serier.

Kommentarer

Marvel-legenden Stan Lee er død

 • ★★0

  Shit nu får jeg sgu svært ved at sove i nat :/

  Der er så meget at sige om det han har bidraget med at jeg ikke kan rumme det i mit hoved, så jeg nøjes med at sige et kæmpe tak for alt.

  MOVIE100012-11-18 22:38

 • ★★★★0

  Alt, alt, alt for tidligt :p nu må de jo nærmest lægge MCU på hylden, når ikke han kan være med længere. 

  Men seriøst, må sige at det var lidt synd, han ikke fik del 2 af Infinity War med sig i graven. Den havde sikkert betydet meget for ham. 

  Riqon12-11-18 22:57

 • ★★★0

  Mega trist at læse, men 95 år er godt nok en imponerende alder at nå. Og hvilket aftryk på verden han efterlader sig. Tænk at have haft så stor betydning for så mange mennesker i alle mulige aldre og være i stand til at levere så megen underholdning og livsglæde, som han har gjort. Det kan man kun være vildt imponeret over.

  Stan Lee har nærmest været min reserve-far i det meste af mit liv og har haft enorm betydning for mine kreative evner og drømme og været en inspirationskilde ud over det sædvanlige samtidig med, at han også har gjort, at jeg hele vejen op igennem mit voksenliv har bevaret mit barnlige sind, fantasien og fascinationen for det eventyrlige og magiske, hvilket jeg vil gøre alt for at holde fast i lige frem til den dag, hvor jeg selv stiller træskoene.

  Hvil i fred Stan Lee og tak for alt.

  NightHawk12-11-18 23:56

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen