Marvel løfter sløret for plottet i "Thor: Ragnarok"

Der har floreret mange rygter om plottet i Marvels kommende "Thor: Ragnarok", men først nu har selskabet udgivet en officiel synopsis, der beskriver plottet:

"I Marvels 'Thor: Ragnarok' er Thor fængslet på den anden side af universet uden sin mægtige hammer, og han ender i et kapløb med tiden for at nå tilbage til Asgård og forhindre 'Ragnarok' – tilintetgørelsen af hans hjemplanet og Asgårds civilisation – som den almægtige, nådesløse Hela truer med at fremkalde.

Men først skal Thor overleve en livsfarlig gladiatordyst, der tvinger ham til at kæmpe mod sin tidligere forbundsfælle og 'med-avenger': Hulk!"

Således bekræfter Marvel, at filmen delvist vil være inspireret af den populære Hulk-tegneserie "Planet Hulk", hvori den grønne kæmpe tvinges til at kæmpe som gladiator på en fjern planet.

Chris Hemsworth og Mark Ruffalo vender tilbage som henholdsvis Thor og Bruce Banner/Hulk, og foran kameraet ledsages de af bl.a. Cate Blanchett, Idris Elba, Jeff Godblum, Tessa Thompson, Anthony Hopkins og Karl Urban.

"Thor: Ragnarok" får dansk biografpremiere 2. november. Marvel har desuden frigivet et nyt billede af Hemsworth og filmens instruktør, Taika Waititi ("Hunt for the Wilderpeople"):

Kommentarer

Marvel løfter sløret for plottet i "Thor: Ragnarok"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen