Marvel producerer "Black Panther"-spin-off til Disney+

"Black Panther"-instruktøren Ryan Coogler arbejder på tv-serien, som udfolder sig i den ikoniske superhelts fiktive, afrikanske hjemland: Wakanda.

Det kræver efterhånden en doktorgrad i astrofysik at holde styr på Marvel-universets utallige kommende tv-serier. 1. sæson af "WandaVision" udfolder sig netop nu på Disney+, mens "The Falcon and the Winter Soldier", "Loki", "What...?", "Ms. Marvel", "Hawkeye", "Moon Knight", "Ironheart", "She-Hulk" og en serie om Nick Fury er på trapperne.

Trailers til en lang række af de kommende MCU-serier kan i øvrigt ses her.

Og nu er endnu en Marvel-spin-off til Disney+ landet på tegnebrættet. Serien har endnu ikke fået en titel, men den udfolder sig i Wakanda, som er superhelten Black Panthers hjemstavn.

Læs også: "Black Panther"-stjernen Chadwick Boseman er død, 43 år gammel

Ryan Coogler, som både skrev og instruerede "Black Panther" – den første og fortsat eneste superheltefilm, som er blevet Oscar-nomineret for Bedste film – er med om bord på projektet.

Chadwick Boseman, som spillede Black Panther i adskillige Marvel-spillefilm, døde pludseligt sidste sommer i en alder af blot 43 år. Alligevel regner Coogler også med at gå i gang med optagelserne til "Black Panther 2" om et halvt års tid.

Siden Bosemans død har Marvel – og selskabets ejere hos Disney – gået stille med dørene omkring "Black Panther"-franchisens fremtid, alt imens der har floreret en masse rygter: vil Boseman monstro blive erstattet af en anden skuespiller? Vil T'Challas søster, Shuri, overtage superheltedragten? Marvel har i hvert fald pure afvist at lave en CGI-udgave af Boseman.

Vi ved heller ikke endnu, hvordan den kommende Wakanda-serie vil knytte sig til "Black Panther"-filmene eller resten af fortællingerne i Marvels omfangsrige filmunivers – det såkaldte MCU.

Kommentarer

Marvel producerer "Black Panther"-spin-off til Disney+

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen