Marvel-skuespiller lander hovedrollen i DC's "Shazam!"

Zachary Levi, der har optrådt i to af Marvels "Thor"-film, er blevet castet i rollen som den superstærke helt.

Folkene hos Warner Bros. og DC Films har nu fundet manden, der skal legemliggøre deres næste store superhelt. Det er rollen som den superstærke Shazam, som man har besat med den amerikanske skuespiller Zachary Levi.

Levi er måske bedst kendt fra tv-serien "Chuck", der løb fra 2007 til 2012 og bød på den kække skuespiller i titelrollen som løjerlig spion. Derudover har han allerede solid erfaring fra de kulørte fortællingers verden, da han både spillede med i den kortlivede sci-fi-serie "Heroes Reborn" og ligeledes har medvirket i to af Marvels "Thor"-film. Han kan således ses i biograferne verden over disse dage i "Thor: Ragnarok", hvori han portrætterer Fandral, der er en af tordengudens mest betroede allierede.

Filmen "Shazam!" omhandler drengen Billy Batson, som kan forvandle sig til en mægtig superhelt, når han siger det magiske ord Shazam. Navnet Shazam er et akronym for seks guder og helte fra antikken og deres respektive egenskaber: Salomons visdom, Herkules' styrke, Atlas' udholdenhed, Zeus' magt, Akilleus' mod og Merkurs fart.

Det er endnu ikke blevet afsløret, hvem der skal spille den unge Billy Batson.

"Shazam!" instrueres af svenske David F. Sandberg, som stod bag de to horrorhits "Lights Out" og "Annabelle 2: Skabelsen". Superheltefilmen får dansk premiere 4. april 2019.

Kommentarer

Marvel-skuespiller lander hovedrollen i DC's "Shazam!"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen