Marvels Black Widow får muligvis sin egen film

Marvel har hyret manuskriptforfatter til at arbejde på en film om den hårdtslående superheltinde.

Det tyder på, at Marvel er begyndt at tage de første spadestik til en "Black Widow"-film. Efter at Scarlett Johansson har spillet rollen i indtil videre seks film, har Marvel Studios nu hyret den relativt ukendte manuskriptforfatter Jac Schaeffer til at arbejde på projektet.

Variety beretter, at ansvarlige hos Marvel har mødtes med Scarlett Johansson for at blive enige om ønsker til en kommende "Black Widow"-film. Det forlyder desuden, at det er Marvels præsident, Kevin Feige, der selv har prikket Schaeffer på skulderen.

Filmen har endnu ikke officielt fået grønt lys, og indtil videre får Marvel sin første kvindelige superheltehovedrolle i Captain Marvel, der lander i biograferne i foråret 2019, men interessen for at udvide Marvel-universet med en kvindelig superhelt i hovedrollen er taget til over de seneste år. Ikke mindst på grund af den bragende succes, DC og Warner Bros. fik med "Wonder Woman" sidste sommer.

Næste gang vi ser Johansson i rollen som Black Widow, bliver i sommerens "Avengers: Infinty War", men hvornår vi kommer til at se hende i sin egen film, er endnu uvist. Marvel har et tæt program de næste par år, men en premieredato i 2020 er indtil videre ikke urealistisk.

Kommentarer

Marvels Black Widow får muligvis sin egen film

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen