Marvels superhelte får måske besøg af figurerne fra Disneys "Big Hero 6"

Doctor Strange, Captain Marvel og Spider-Man skal måske snart slås side om side med robotten Baymax fra Disneys animerede superheltefilm.

Det forlyder på rygtebørsen, at karakterer fra Disneys vellykkede animationsfilm "Big Hero 6" måske dukker op i en af Marvels kommende superheltefilm eller -serier.

Marvel har med tv-serien "WandaVision" til Disney+ allerede bevist, at studiet er villigt til at satse stort ved at trække det umådeligt populære superhelteunivers i nye og sære retninger, hvorfor det vil give god mening at genintroducere karakterer fra "Big Hero 6" i et kommende live-action projekt.

Se også: Kom med bag kulisserne i fascinerende smugkig på Disneys "Raya og den sidste drage"

"Big Hero 6" fra 2014 er i forvejen løst baseret på Marvel-tegneserien af samme navn, og i Disneys filmatisering mødte vi en gruppe højteknologiske superhelte anført af det unge geni Hiro Hamada og dennes ven: Sundhedsmedhjælper-robotten Baymax, der øjeblikkeligt blev en fan-favorit.

Det er da også Hiro og Baymax, der – hvis rygtet taler sandt – formentlig ender med at dukke op i et kommende Marvel-projekt såsom "Doctor Strange in the Multiverse of Madness", "Secret Invasion" eller "Agents of Atlas".

Indtil videre kan vi dog kun gisne om, hvad fremtiden præcis bringer for de to kulørte universer.

Kommentarer

Marvels superhelte får måske besøg af figurerne fra Disneys "Big Hero 6"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen