Masser af robot-action på vej i Transformers 5, 6, 7 og 8

For fans af kæmperobotter og kæmpeeksplosioner er der godt nyt. Ikke nok med, at der er hele to nye "Transformers"-film på vej inden for de næste par år, så har folkene bag franchisen også allerede planlagt de næste 10 års "Transformers"-film, der kommer til at tælle nr. 6, 7 og 8. Det bekræfter Hasbros Executive Vice President Stephen J. Davis Read ifølge sitet tfw2005.com.

Hasbro samlede for nylig en lang række manuskriptforfattere, der satte sig sammen og planlagde alle de kommende film.

Blandt forfatterne finder man prominente herrer som Akiva Goldsman ("I Am Legend"), Steven S. DeKnight ("Daredevil"-serien), Robert Kirkman ("The Walking Dead"), Art Marcum og Matt Holloway ("Iron Man"), Zak Penn ("Pacific Rim 2"), Jeff Pinkner ("The Amazing Spider-Man 2") samt Andrew Barrer og Gabriel Ferrari ("Ant-Man").

Den kommende "Transformers 5" skrives af Akiva Goldsman, der vandt Oscar for manuskriptet til "Et smukt sind". Det forventes, at Michael Bay vender tilbage bag kameraet, men dette er endnu ikke blevet bekræftet. Filmen starter optagelser til juni næste år.

Herefter følger en animeret spinoff-film, der omhandler planeten Cybertron, hvor robotterne kommer fra. Filmen går indtil videre under navnet "Transformers One" og skrives af Andrew Barrer og Gabriel Ferrari.

Kommentarer

Masser af robot-action på vej i Transformers 5, 6, 7 og 8

 • ★★★★★0

  It never ends! Hvis der ikke kommer til at være blot en god film ud af de 8, så er der sateme noget galt!

  David Lund 5-10-15 07:32

 • ★★★★★★0

  Hvis de nu prøvede at lave Transformers som folk kender dem fra tegneserierne og de animerede serier, så kunne de sikkert få noget ud af skidtet. Men ok, de behøver jo ikke at lave noget godt, de tjener jo fint alligevel, desværre.

  Zero Cool 5-10-15 08:13

 • ★★★★★1

  Den virkelige nyhedshistorie må være, at de har tænkt sig at lave manuskripter til dem, altså lave film baseret på historier. Det kunne da potentielt gå hen og blive noget, der måske endda var værd at se? 

  Lars! 5-10-15 08:17

 • 0

  Syntes det er sjovt folk basher disse film, mens de aligevel ser dem :) Har nu fundet de film ganske fine som søndags action :) ser også gerne flere endnu.

  Geekalot 5-10-15 08:30

 • ★★★★★★1

  Jeg sviner sjældent noget, jeg ikke har set med egne øjne. Jeg ved godt, at det ikke er god stil på internettet, hvor man helst skal dømme alt før det udkommer og gerne før man har set traileren. :)

  Zero Cool 5-10-15 08:36

 • ★★★★★0

  Ja, det er sjovt, når folk ikke kan lide film, som de selv har set. Hyklere! 

  Lars! 5-10-15 08:40

 • ★★★★★0

  Jeg har ikke fået set den seneste endnu, så den kan jeg ikke tillade mig at bashe, men jeg kedede mig bravt til de første 3.

  David Lund 5-10-15 09:00

 • 0

  hvis der er noget jeg ikke kan lide ser/spiser jeg det kun en gang. At blive ved med at gøre noget man ikke kan lide eller se, går så hen og bliver til stupid brok.....

  Geekalot 5-10-15 09:02

 • ★★★★★★0

  Jeg går ud fra, at du ikke mener, at alle fire Transformers-film er præcis samme film, selvom det lidt er hvad du skriver, Geekalot.

  Men faktisk er du nok ret tæt på sandheden, i hvert fald når det kommer til de tre første: https://www.youtube.com/watch?v=7Rfup0XKx7o

  Jeg har ikke noget imod at se og brokke mig over dårlige film en gang imellem, men som skrevet ovenfor, foretrækker jeg oftest at se filmen, før jeg brokker mig. Jeg har også en plan om at se 50 Shades of Grey på et tidspunkt, selvom jeg har en ret ferm fornemmelse af, at det er en skrækkelig film med et skrækkeligt kvindesyn. Og så er jeg samtidig af den overbevisning, at man bør kalibrere sit interne filmbarometer fra tid til anden, så man ved hvad virkelige dårlige film er og dermed sætter endnu mere pris på de gode.

  Zero Cool 5-10-15 09:15

 • ★★★★★★0

  Og brok, det er ikke bare et privilegium, men en menneskeret for danskere. :)

  Zero Cool 5-10-15 09:16

 • ★★★★★0

  Så er det vist tid til at pakke stråmanden væk :) 

  Lars! 5-10-15 09:18

 • 0

  Er hvert fald noget vi er rigtig gode til :)

  Geekalot 5-10-15 09:18

 • ★★★★★0

  Jeg har kun set den første, så det er den eneste jeg kan forholde mig til, men den var godt nok heller ikke god. Og med alt hvad jeg har set af trailers og klip fra de efterfølgende film, er jeg rimeligt sikker på at jeg ikke er gået glip af noget.

  Kruse 5-10-15 10:04

 • ★★★★0

  @Kruse: Det sjove er jo, at jeg faktisk synes den første er ok spas. Ikke dyb på nogen måde, men sjov nok til at jeg ser den engang imellem. De bliver først rigtigt rådne fra 2'eren og nedefter. Jeg tror måske du skal have kalibreret dit filmkompas som Bruno siger :)

  gi-jones 5-10-15 10:33

 • ★★★★★0

  Jeg ser, ligesom Bruno, også dårlige film intentionelt. Ofte er dårlige film underholdende på en helt anden måde, og mit håb er, at en Transformers-fortsættelse  en dag rammer Troll 2's niveau, så jeg kan grine af den fra start til slut. 2'eren var tæt på, men problemet med dem er, at luften siver ud af ballonen, da filmene er 2,5 time lange. Så ender det bare kedeligt og langtrukkent for mit vedkommende. Men jeg vil fortsætte med at se dem (og mange andre film), da jeg håber, og da jeg ikke kan udtale mig om film, jeg ikke har set, og nogle gange bare har lyst til noget crap - ligesom jeg nogle gange også bestiller en bearnaise-pizza. Føj for helvede!

  David Lund 5-10-15 10:41

 • ★★★★★0

  Jeg har kun set 1'eren (som var ok) og 2'eren (som var elendig), men mener at have nok evidens for, at resten af serien er retarderet ragelse. Pudsigt, det faldt mig lige ind, at jeg kunne sige nøjagtig det samme om Saw.

  Lars! 5-10-15 10:58

 • ★★★★★★0

  Men, men.. nr. 4 er med Marky Mark!

  Zero Cool 5-10-15 11:05

 • ★★★★★0

  Hvis han rapper i den, så vil jeg revurdere min beslutning om ikke at se den.

  Lars! 5-10-15 11:10

 • ★★★★★0

  @gi-jones: Jeg er rimeligt sikker på at "Dracula 3000"har kalibreret mig rigeligt for livet ;)

  Kruse 5-10-15 11:19

 • ★★★★0

  Vi har haft debatten før og folk ved nok, hvor jeg står i denne sammenhæng. Det er ganske enkelt spild af min tid at opsøge lortefilm. Jeg har sat mig nogle mål og de mål går ikke ud på at se lortefilm. Jeg vil ikke bidrage til lortefilm. Filmhistorien er så uendelig lang og tiden stram. Vælg dine film med omhu er mit budskab :) Nuvel, det kan være rart fra tid til anden at "koble af" men personligt har jeg ikke det behov længere. Jeg vil gerne være en aktiv fremfor passiv filmgænger. Og søger jeg blot underholdning, sætter jeg god underholdning på. 

  Mht Transformers. Jeg skal ikke se flere. Igen, der er hav af andet jeg hellere vil se. 

  Babo 5-10-15 15:40

 • ★★★★★★0

  Jeg er så enig med Bruno og David Lund. Det er sådan det passer med mit filmsyn og min filmverden. Derfor vælger jeg også mine film med omhu, også de dårlige og derfor søger jeg indimellem AKTIVT efter dem;-)

  Det er f.eks. for at koble af, men også fordi jeg rent faktisk nyder dem (også uden denne "afkobling"), om end på en anden måde.

  Jeg vil dog så påstå at en film som Captain America 2 også må gå under genren "afkobling"...:-D

  T. Nielsen 5-10-15 18:39

 • ★★★★★1

  Det er heller ikke kun afkobling mht. dårlige film. De sætter de gode film i endnu bedre lys, og så er de umådeligt sjove at grine af - især sammen med en ven eller to, der har det på samme måde. Samtidig har jeg også en liste af film, som jeg af en eller anden grund føler, at jeg SKAL se (de ligger på imdbs top whatever, de er blandt de mest indbringende film nogensinde etc.), selvom jeg ved, at jeg ikke vil kunne lide dem. På den måde har jeg fået set en del lort og godt, men jeg kan nu også tillade mig at snakke om filmene - i dette tilfælde føler jeg, at jeg er berettiget til at bashe Transformers 1-3 alt hvad jeg har lyst til, og det glæder mig!

  David Lund 5-10-15 19:06

 • 0

  Holy Shitface... Så lad da vær!! Interessen herfra stoppede efter 2´eren.

  PatrickJane 5-10-15 19:52

 • ★★★★★★0

  PatrickJane - jeg tror producenternes interesse for penge overgår vores ønsker, da en frygtelig masse mennesker stadig smider penge efter Transformers. :)

  Zero Cool 5-10-15 19:55

 • ★★★★0

  TN 

  Jo, men den går også ind under "god underholdnin" uden at virke nedladende. 

  Desuden behøver jeg ikke blive ved med at de dårlige film for at værdsætte de gode endnu mere. Har man set en håndfuld dårlige, er man nok hærdet for livet. 

  Babo 6-10-15 11:59

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen