Matt Damon får angiveligt en stor rolle i "Thor: Love and Thunder"

Damon har tidligere haft bitte cameos i Marvel-filmene "Thor: Ragnarok" og "Deadpool 2".

Marvels næste (og fjerde) Thor-film, "Thor: Love and Thunder" er allerede en stjernespækket affære med bl.a. Chris Hemsworth, Natalie Portman, Chris Pratt, Tessa Thompson og Christian Bale på rollelisten samt Oscar-vinderen Taika Waititi ("Jojo Rabbit") tilbage i instruktørstolen.

Men nu bliver der øjensynligt drysset endnu mere stjerneglimmer over skuespillertruppen. Ifølge det store, australske nyhedsmedie News.com.au så er Matt Damon og hans familie netop landet i Australien, hvor de skal bo i adskillige måneder, mens Damon indspiller sine scener til "Thor: Love and Thunder".

Lige nu er Damon og hans familie i karantæne i Sydney, og så snart man er sikker på, at de alle er sygdomsfrie, bliver de transporteret ud til filmholdet.

Læs også: Chris Hemsworth: "Thor 4" bliver sindssyg

Vi ved endnu ikke præcis, hvilken rolle Damon skal spille. Han har før haft muntre, men ultrakorte biroller i Marvel-filmene "Thor: Ragnarok" og "Deadpool 2", hvori han henholdsvis spillede en overgearet teaterskuespiller og en amerikansk bonderøv.

Og der er næppe blot tale om en cameo i denne ombæring, når nu Damon og Co. rejser hele vejen til Australien i længere tid.

Vi ved ikke meget om den fjerde "Thor"-films plot, men filmen vil byde på et comeback til Natalie Portman i rollen som Jane Foster, der ender som Thors kvindelige modstykke, Mighty Thor. Og så vil filmen også byde på rabiate rumhajer(!) og Christian Bale i rollen som superskurken Gorr the God Butcher.

"Thor: Love and Thunder" lander efter planen i biograferne i maj 2022.

Kommentarer

Matt Damon får angiveligt en stor rolle i "Thor: Love and Thunder"

 • 1

  Godt nok er hajskind ru Insider, men mon ikke der skal stå “rumhajer”

  Gormanden19-01-21 14:59

 • ★★★★2

  Godt nok er hajskind ru Insider, men mon ikke der skal stå “rumhajer”

  Haha! Tak for at FINNE den typo! :-D

  The Insider19-01-21 15:17

 • 1

  Haha! Tak for at FINNE den typo! :-D

  Haj haj igen

  ja det gik lidt i FISK der med den tankeTORSK, men du FANGEDE da fejlen :)

  Gormanden19-01-21 16:39

 • 1

  Over and out ;)

  Gormanden19-01-21 16:40

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen