Matt Damon vil spille Daredevil - på én betingelse

Matt Damon har aldrig spillet superhelt, men ifølge skuespilleren ville han ikke afvise, at han kunne overtales til det. Damon fortæller, at han faktisk allerede i 2003 var på kandidatlisten til at spille rollen som Daredevil.

Både Damon og hans gode ven Ben Affleck var store fans af tegneserien, da de voksede op. Damon sprang dog fra projektet, da han ikke kendte til instruktøren Mark Steven Johnson, og det endte som bekendt med at være Affleck, der påtog sig rollen. Filmen blev langt fra nogen stor kritisk succes.

Damon vil dog ikke afvise, at man en dag vil kunne komme til at se ham som lige netop Daredevil, men det kræver, at én bestemt instruktør står bag kameraet: "Hvis Chris Nolan kom op til mig og sagde 'Jeg vil lave Daredevil', ville jeg være med på den."

Lige netop det scenarie virker dog usandsynligt, da Nolan er tilknyttet filmselskabet Warners DC-helte og dermed er en slags konkurrent til Marvel, der ejer Daredevil.

Kommentarer

Matt Damon vil spille Daredevil - på én betingelse

 • ★★★★★0

  Ville han mon sige nej, hvis Paul Greengrass tog tjansen? 

  Lars!28-09-15 09:53

 • ★★★★★★0

  Er det ikke lidt af en ikke-nyhed? :)

  Som der står i nyheden, arbejder Nolan primært for "den anden side" og samtidig er der jo allerede en Daredevil i Marvels film- og tv-univers, som kommer til at optræde på Netflix en del år frem og som sikkert hopper ind i filmuniverset på et tidspunkt også.

  Før Marvel har ført deres planer til dørs, er superheltegenren enten gået død, eller også er Damon alt for gammel til rollen. :)

  Zero Cool28-09-15 10:08

 • ★★★★★0

  "Matt Damon udtaler sig om noget" = nyhed.

  Lars!28-09-15 12:40

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen