Matt Reeves vil gerne bruge Mr. Freeze i "The Batman"-fortsættelse

Vi krydser naturligvis fingre for, at Schwarzenegger i så fald får lov til at gentage rollen.

"Hvad dræbte dinosaurusserne? Istiden!" – ja, med ikoniske oneliners som dén er det mildest talt mærkværdigt, at "Batman & Robin" ikke blev et større hit tilbage i 1997.

Men hey... måske er biografpublikummet tøet op (eller alternativet blevet mere cool) siden da. Det er en tese, som "The Batman"-instruktøren Matt Reeves er klar på at efterprøve.

I et interview med Collider fastslår manden bag den nyeste Batman-film i hvert fald, at han sagtens kan forestille sig at lave en mere jordnær, troværdig DC-film med Mr. Freeze som skurk. Den kølige superskurk blev spillet af Arnold Schwarzenegger i Joel Schumachers førnævnte "Batman & Robin".

Læs også: "Joker"-producer vil gerne lave seriøst drama om Mr. Freeze

I Batman-tegneserierne nedfrøs videnskabsmanden Victor Fries sin døende hustru, så han kunne finde en kur mod hendes sygdom. Men efter et uheld i laboratoriet blev han forvandlet til den (bogstaveligt talt) koldblodige Mr. Freeze.

Og det er den oprindelige, hjerteskærende tegneseriefortælling – der trods alt er mere følelsesladet end Schumachers gakkede film – som Reeves sagtens kan se fungere i en mere nutidig, nedbarberet Batman-film:

"Jeg er tiltrukket af at skabe noget jordnært," fastslår Reeves over for Collider. "Så for mig ville det være en interessant udfordring at gøre netop Mr. Freezes historie jordnær. Det er en fantastisk historie.

"Jeg tror faktisk på, at der kan laves en jordnær udgave af dén fortælling, som kunne blive virkelig stærk og god. Jeg elsker den mere kulørte side af Batman, men selvom den nye film er meget tro over for tegneserierne, så er det ikke en film, der læner sig meget op ad det kulørte.

"Men derfor ville det være interessant for mig at forsøge at destillere det kulørte og se, hvordan vi kan få det til at fungere inden for den nye films rammer."

Mr. Freeze er pudsigt nok én af de få Batman-skurke, som ikke optræder i Matt Reeves' "The Batman", der både har Catwoman, Pingvinen, Gækkeren, gangsterbossen Carmine Falcoe og måske endda endnu flere skurke i sit persongalleri. Men hey... måske vil Mr. Freeze en skønne dag be back?

"The Batman" flyver ind i de danske biografer den 3. marts. En trailer kan ses her.

Kommentarer

Matt Reeves vil gerne bruge Mr. Freeze i "The Batman"-fortsættelse

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen