Matthew Vaughn vil gerne lave flere X-Men-film – med en ny Wolverine

Manden bag "Kingsman"-filmene og "X-Men: First Class" er klar på at introducere mutanterne i MCU.

Den 50-årige, engelske filmmager Matthew Vaughn har allerede én gang pustet nyt liv i "X-Men"-filmfranchisen: tilbage i 2011 lavede Vaughn "X-Men: First Class", som introducerede et yngre hold af mægtige Marvel-mutanter (såsom Magneto, Professor X og Mystique), der blev franchisens omdrejningspunkt i årevis – til og med Simon Kinbergs "X-Men: Dark Phoenix" fra 2019.

Efter Disneys opkøb af 20th Century Fox har Marvels egen filmafdeling, Marvel Studios, nu mulighed for at reboote "X-Men"-filmsagaen og genintroducere dens kendte figurer i selskabets veletablerede film- og serieunivers, det såkaldte MCU, og netop Vaughn er frisk på den opgave.

Læs også: Sophie Turner: Jeg ville slå ihjel for at vende tilbage til X-Men-universet

Det afslører filmmageren, som i øvrigt bidrog til manuskriptet til "X-Men: Days of Future Past", i et nyt interview med comicbook.com – især fordi der er én "X-Men"-figur, som Vaughn er ærgerlig over, at han aldrig fik lov til at "lege med":

"Der er kun én karakter, jeg aldrig rigtig fik lov til at lege med: Wolverine. Hugh Jackman var så god i rollen, men det ville være sjovt at få lov til at caste den nye, unge Wolverine i rebootet. Nu kan man gå i en helt anden retning. Den figur tiltrækker mig virkelig."

Jackman havde netop blot en (enormt humoristisk) cameo i førnævnte "X-Men: First Class", og Jackman spillede rollen for sidste gang i den Oscar-nominerede "Logan" fra 2017. Vaughn har også et par bud på, hvem der bør overtage rollen som den sammenbidte antihelt med de skarpe kløer:

"Altså, han er lidt ældre nu, men engang ville Tom Hardy have været fantastisk i rollen. Jeg tror, at Taron Egerton kunne spille rollen i søvne. Aaron Taylor-Johnson kunne også klare opgaven. De to er mine førstevalg."

Egerton samarbejdede med Vaughn på de to første "Kingsman"-film, hvor han spillede den unge agent Gary 'Eggsy' Unwin. Taylor-Johnson dukker snart op i den franchises nyeste kapitel, "The King's Man", som snart lander i de danske biografer. Du kan i øvrigt snart se Moovy TV's interviews med tre af den films skuespillere: Tom Hollander, Rhys Ifans og Djimon Hounsou.

Og herunder kan du se Moovy TV's x-klusive interviews med holdet bag den seneste "X-Men"-film, inklusive Sophie Turner ("Game of Thrones") og Michael Fassbender ("Jonah Hex"):

Kommentarer

Matthew Vaughn vil gerne lave flere X-Men-film – med en ny Wolverine

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen