Max Landis skal lave remake af sin fars "En amerikansk varulv i London"

Universal er i fuld gang med deres monsterforretning, og studiet har været på hårdt arbejde for at reboote deres klassiske monsterfilm, begyndende med Tom Cruise-filmen "The Mummy". Nu er de i gang med at arbejde på et remake af en nyere klassiker, nemlig John Landis' 1981-film "En amerikansk varulv i London". 

Studiet har til genindspilningen tilknyttet John Landis' søn Max Landis til at skrive manuskriptet og instruere filmen. "The Walking Dead"-skaberen Robert Kirkman skal producere sammen med John Landis, der skal fungere som executive producer.

Den originale film følger et par venner, der backpacker gennem England, hvor de bliver angrebet af en vareulv. Den ene af vennerne dør, og den anden begynder at forvandle sig til en vareulv.

Max Landis har senest instrueret den romantiske komedie "Me Him Her", som han også selv skrev manuskriptet til. Han har mest gjort sig som manuskriptforfatter og er kendt for genrefilm som "Chronicle" og "American Ultra" samt BBC-serien "Dirk Gently's Holistic Detective Agency", som han også producerer. I øjeblikket skal hans manuskript "Bright" instrueres af David Ayer for Netflix.

Kommentarer

Max Landis skal lave remake af sin fars "En amerikansk varulv i London"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen