Mel Gibson, Danny Glover og Richard Donner arbejder aktivt på at få søsat "Dødbringende våben 5"

Måske er 61-årige Gibson og 71-årige Glover ikke helt "too old for this shit" endnu?

I hvert fald er skuespillerne Mel Gibson og Danny Glover samt instruktøren Richard Donner ("Superman") netop nu i fællesskab ved at udtænke en femte "Dødbringende våben"-film.

Trioen har arbejdet sammen på alle de fire foregående film, som udkom i henholdsvis 1987, 1989, 1992 og 1998, og som sammenlagt har indtjent knap 1 mia. dollars på verdensplan.

Den første "Dødbringende våben" blev skrevet af en dengang 26-årig Shane Black ("The Nice Guys") og blev både manuskriptforfatteren og Mel Gibsons helt store gennembrud i Hollywood.

I serien spiller Gibson den fandenivoldske politibetjent Martin Riggs, mens Danny Glover spiller den ældre, mere stilfærdige Roger Murtaugh. D'herrer bliver tvunget til at arbejde sammen, og det umiddelbart umage makkerpar udvikler sig hurtigt til en fantastisk duo.

Serien har for nylig affødt en tv-spin-off, som vi snart anmelder her på Moovy, hvori Riggs og Murtaugh spilles af hhv. Clayne Crawford og Damon Wayans.

Det vides endnu ikke, hvornår Donner og Co. stiler efter at kickstarte optagelserne til "Dødbringende våben 5", men Channing Gibson, som skrev seriens fjerde kapitel, sidder nok en gang ved skrivemaskinen.

Kommentarer

Mel Gibson, Danny Glover og Richard Donner arbejder aktivt på at få søsat "Dødbringende våben 5"

 • 1

  Hmmm, det var nu kun de første 2, der fik mig op at ringe. Må være Shane Black magien :-)

  Gasivodo28-10-17 15:12

 • ★★★1

  Har det mildt sagt meget ambivalent med en film mere, da jeg synes "Lethal Weapon" serien blev afsluttet på en yderst tilfredsstillende måde. Og med kameraets fokus på de forskellige fotoalbums, med billeder fra hele serien, virkede det også som om, at Richard Donner og Co. var indstillet på at stoppe mens de og serien stadig var på toppen. 

  På den anden side så har trenden med at genoplive de gamle helte og serier været mest på den positive side med "Rocky Balboa", "Rambo 4", "Star Wars - The Force Awakens" og "Blade Runner 2049" som gode eksempler på, at det kan lykkedes. Modsat har der så også været skrækeksempler som "Die Hard 5" og "indy 4" , så det kan gå begge veje.

  Så længe hjertet er med tror jeg dog på, at Donner og Co. godt kan slippe af sted med en film mere selv om Gibson og Glover er hhv. 61 og 71. De virker dog begge til at være i fin form og kemien er intakt, som man kunne se i deres reunion, så det skal nok blive godt på den front. Så er det store spørgsmål bare om Channing Gibson kan levere et ordentligt manuskript, hvilket jeg godt kan blive i tvivl om, da han ikke har skrevet noget i den stil i 13 år. Jeg krydser fingre og håber det bedste.

  Om ikke andet så bliver det interessant at se, hvordan de får passet historien med deres alder, og selv om vi næppe får flere cirkelspark at se fra Gibson, så får man nok et par fede biljagter og shootouts med de gamle gutter, som vil gøre de fleste fans tilfredse. 

  NightHawk28-10-17 23:42

 • ★★★0

  Serien har ikke ældet godt i min optik, da jeg for nyligt genså etteren. Jeg kunne slet ikke genfinde glæden, men jeg glæder mig til Predator projektet og håber de kan ramme plet.

  Babo29-10-17 00:07

 • 0

  Jeg ved heller ikke helt hvordan jeg skal forholde mig til den nyhed. Det kunne da bestemt være sjovt nok at se de to igen, for kemien var noget helt særligt, men man kan bare frygte det bliver noget hø.

  Angående TV-serien, så er den faktisk overraskende god. Jeg forventede ikke noget som helst af den, men den virker rent faktisk. Og det sikkert fordi, det er lykkedes dem at finde to hovedpersoner, der rent faktisk har meget af den samme kemi. Og så er den flot opdateret til at foregå i en morderne verden :)
  Kan man ide filmene, så vil jeg gerne anbefale at man tjekker serien ud.

  Nagash29-10-17 03:21

 • 0

  Der er da vist en spin off jeg har gået fuldstændig glip af, hvordan det lige kan lade sig gøre :)

  Geekalot29-10-17 09:45

 • ★★★★0

  Det lyder på sin vis lidt fjollet, fordi 4'eren i høj grad er en afslutning på serien. Men altså, hvis de kan få det til at spille, er jeg da frisk.

  Bruno29-10-17 10:17

 • 0

  Der er da vist en spin off jeg har gået fuldstændig glip af, hvordan det lige kan lade sig gøre :)

  Mener du TV-serien? Se den. Om ikke andet se piloten :)

  Nagash29-10-17 23:55

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen