Melissa McCarthy vipper "Batman v Superman" af pinden

Det var forventet, at "Batman v Superman: Dawn of Justice" ville kunne holde førstepladsen på den amerikanske boxoffice-liste i i hvert fald dens tredje og fjerde uge, men nu ser det ud til, at den allerede efter to uger i toppen må se sig skubbet ned på listen.

Det er Melissa McCarthy-filmen "The Boss", der med en anslået omsætning på 23,48 mio. dollars lige akkurat vipper superheltefilmen af pinden. "Batman v Superman: Dawn of Justice" omsatte i sin tredje uge 23,43 mio. dollars - et fald på 53 % i forhold til sidste uge.

Det hører også med til historien, at "The Boss" har fået rædsomme anmeldelser og blot scorer 18 % på RottenTomatoes. I filmen spiller McCarthy en industrimagnat, der må en tur i spjældet, da hun bliver snuppet for insiderhandel. Da hun bliver løsladt, er hun klar til ændre sit image til USA's nye kæledække. Den ucensurerede Red Band-trailer til filmen kan ses herunder.

Samtidig forlyder det, at selvom "Batman v Superman: Dawn of Justice" ser ud til at ville give overskud i sidste ende, har filmen langt fra været den succes, som Warner Bros. havde håbet på. Ifølge Variety vil overhovederne hos filmselskabet derfor nu lade sig inspirere af Marvel og i højere grad være involveret i kommende DC Comics-film i stedet for at give de fleste af tøjlerne til filmens instruktør og manuskriptforfatter.

Kommentarer

Melissa McCarthy vipper "Batman v Superman" af pinden

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen