Meryl Streep slutter sig angiveligt til "Hereditary"-instruktørs næste projekt

Den kommende "Disappointment Blvd." har sandsynligvis scoret to af klodens største skuespillere.

Det var en mindre casting-sensation, da det blev annonceret, at Oscar-vinderen Joaquin Phoenix ("Joker") skal spille hovedrollen i den kommende "Disappointment Blvd." af Ari Aster – en af tidens mest hypede instruktører, som står bag gyserfilmene "Hereditary" og "Midsommar".

Og nu har filmen angiveligt begået endnu en sensationel casting. Det forlyder nemlig, at ingen ringere end legenden Meryl Streep også dukker op i Asters kommende film, som vi ellers ikke ved ret meget om.

Vi ved dog, at filmen begynder sine optagelser til sommer i Montreal, og her skulle det være så godt som bekræftet, at Meryl Streep dukker op foran kameraerne.

LÆS OGSÅ: MANDEN BAG "HEREDITARY" OG "MIDSOMMAR" LAVER "DISAPPOINTMENT BLVD." MED JOAQUIN PHOENIX

Vi er dog også blevet lidt klogere på, hvad filmen skal handle om. Ari Aster har tidligere, måske jokende, sagt, at hans næste film bliver en "fire timer lang mareridtskomedie". Og ved annonceringen af "Disappointment Blvd." forlød det, at Phoenix skal spille en succesfuld entreprenør, som bliver fulgt gennem flere årtier.

Nu forlyder det, at filmen, som tidligere gik under navnet "Beau is Afraid" (med reference til en af Ari Asters tidligere kortfilm), bliver en surrealistisk gyser. Og heri skal Joaquin Phoenix spille en mand, som umiddelbart forekommer pæn og normal, men som under facaden er dybt forstyrret og bl.a. kæmper med en dominerende mor og fraværende far. Men da moren dør, og sønnen vender hjem, sker der overnaturlige ting.

Moren skal formentlig spilles af Meryl Streep, og forhåbentlig bliver vi snart klogere på, hvad "Disappointment Blvd." egentlig vil byde på. Filmen skulle lande i biograferne engang i 2022.

Kommentarer

Meryl Streep slutter sig angiveligt til "Hereditary"-instruktørs næste projekt

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen