Michael Caine: "Tenet" er den bedste actionfilm nogensinde

Store ord fra den store skuespiller.

"Tenet" har netop haft en flot åbningsweekend i biograferne herhjemme og i udlandet, om end flere kritikere har været lidt lunkne over for Christopher Nolans seneste opus, inklusive os her på Moovy.

Til gengæld er den garvede, engelske skuespiller Michael Caine meget glad for filmen. Mildest talt. I et nyligt opslag på sin Twitter-side skriver han simpelthen:

"Chris Nolan har gjort det igen. 'Tenet' er den bedste actionfilm nogensinde."

Man kan selvfølgelig godt klandre Caine for at være en anelse partisk, idet han selv har en bitte birolle i "Tenet" og har samarbejdet med Nolan på alle instruktørens film siden "Batman Begins".

Caine har også tidligere beskrevet "Batman Begins" som "noget af det bedste", som skuespilleren nogensinde har medvirket i.

Det skal lige siges, at vi selvfølgelig ikke ved, om Caine måske aldrig har fået set "Die Hard", "The Matrix", "Face/Off", "Terminator 2: Dommedag", "Speed" eller en eneste film om James Bond, Ethan Hunt, Jason Bourne eller John Rambo...

Kommentarer

Michael Caine: "Tenet" er den bedste actionfilm nogensinde

 • ★★★★2

  Ja ja, man gør vel hvad man kan, for at ens gode ven kan sælge billetter :)

  Åkepool 2-09-20 09:03

 • ★★★0

  Nogle gange skulle man tro at han ikke har set andre film, end dem han selv medvirker i.

  MOVIE1000 2-09-20 16:44

 • ★★★3

  Lige i dette tilfælde skulle man tro, at han ikke havde set “Tenet”.

  Dolphinfriendly 2-09-20 18:36

 • ★★★★0

  Jeg havde en ide om Nolan efter Dunkirk endelig fik tag på hvordan man laver action, men Tenet var der nærmest flere skridt tilbage. Dens action er meget ordinær. Fly scenen er dejlig praktisk, men også bare et fly der styrter ind i en bygning. Så er der lidt biljagt som man ser i traileren, men meget ordinært koreograferet. Set før. Set bedre. Så ud fra actionpræmisser alene har Netflix lavet bedre film i form af Extraction :)

  Babo 2-09-20 19:58

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen