Michael Cera er ivrig efter at lave en "Scott Pilgrim vs. the World 2"

Edgar Wrights kulørte tegneseriefilmatisering er blevet lidt af en kultfilm, siden den floppede i biograferne i 2010.

Michael Cera spillede i sin tid hovedrollen i "Scott Pilgrim vs. the World" baseret på Bryan Lee O'Malleys tegneserie om Scott Pilgrim, der tvinges til at bekæmpe sin nye kærestes ekskærester, som alle er slagkraftige superskurke.

Filmen fik gode anmeldelser og blev især rost for sin iøjnefaldende stil og herlige humor, men desværre indtjente filmen blot 48 mio. dollars på verdensplan, og den havde kostet 60 mio. dollars at producere.

Men siden da har "Scott Pilgrim vs. the World" oparbejdet en anseelig fanskare takket være bl.a. streaming-tjenesterne og en masse særvisninger i årenes løb i diverse, amerikanske biografer.

Vil det måske betyde, at der en skønne dag kommer en toer? Michael Cera er i hvert fald frisk. Han fortæller comicbook.com:

"For mig ville det betyde, at vi samlede hele holdet igen. Og det var et fantastisk hold. Der er gået 10 år, så alle laver selvfølgelig deres egne ting i dag, men jeg ville elske at samle holdet igen. Jeg ville elske det."

Læs også: Simon Pegg og Edgar Wright overvejer "Hot Fuzz 2"

Den stjernespækkede film havde ud over Cera også bl.a. Mary Elizabeth Winstead, Brie Larson, Chris Evans, Anna Kendrick, Kieran Culkin, Alison Pill, Brandon Routh og Jason Schwartzman på rollelisten.

Netop Winstead, som spillede Pilgrims nye kæreste, Ramona Flowers, har også diskuteret en potentiel toer med comicbook.com:

"Jeg er meget nysgerrig på at se, hvad der er sket med karaktererne, nu hvor de er i 30'erne og ikke længere er slackers i 20'erne. Det ville være virkelig interessant. Vi talte i sin tid om at lave en fortsættelse, mens vi lavede filmen, men dengang talte vi om at lave en, der foregik bare et år efter. Men jeg synes, det er langt mere fascinerende at vide, hvor de er 10 år senere. Jeg er klar på at lave den."

Edgar Wright har dog p.t. for travlt til at give sig i kast med "Scott Pilgrim vs. the World 2". Han arbejder lige nu på gyseren "Last Night in Soho" og "Baby Driver 2", og derefter skal han lave en film om en kærlig tandlæge-robot(!).

Kommentarer

Michael Cera er ivrig efter at lave en "Scott Pilgrim vs. the World 2"

 • ★★★★1

  Åh, hvor gad jeg godt se en fortsættelse til sidste årtis bedste film <3

  The Insider18-04-20 12:04

 • 1

  Bare jeg slipper for at se den. Den første var godt nok en fæl skuffelse. Husker godt du roste den til skyerne på filmz dengang, Insider. Må sige dine rosende ord ikke ligefrem passede til min oplevelse af den film 

  Nagash18-04-20 20:31

 • ★★★★1

  Bare jeg slipper for at se den. Den første var godt nok en fæl skuffelse. Husker godt du roste den til skyerne på filmz dengang, Insider. Må sige dine rosende ord ikke ligefrem passede til min oplevelse af den film 

  Duuuude! Du kom jo ved en fejl til at leje Extreme Movie i stedet! Køb Pilgrim prompte på Blu-ray!

  The Insider18-04-20 20:42

 • ★★★★1

  Jeg vil nok ikke kalde den sidste årtis bedste film, men jeg elsker den bestemt også højt. Hvis Edgar Wright får en god idé til en fortsættelse, så er jeg skam på, men jeg ønsker intet forceret. 

  Kruse18-04-20 20:54

 • ★★★★0

  Jeg vil nok ikke kalde den sidste årtis bedste film

  Johan er gavmild med den betegnelse, tror jeg. 

  Lars!19-04-20 06:35

 • ★★★★0

  Jeg husker ikke filmen så godt, men husker at jeg morede mig med den. 

  Lars!19-04-20 06:36

 • ★★★★1

  Johan er gavmild med den betegnelse, tror jeg. 

  Han er ellers ikke kendt for at overdrive og smøre tykt på ;)

  Kruse19-04-20 09:41

 • ★★★★0

  Har han nogensinde lavet en decideret 2'er ?

  Der snakkes meget om Baby Driver 2, som så ikke vil hedde Baby Driver 2, men script skulle være godt på vej, og han har skrevet teasing svar til om der er en ny på vej. Samt Ansel Elgort har så godt som næsten bekræftet det.

  Men vil det så ikke være første gang han laver en deciderede fortsættelse til noget af hans værk.

  Elwood19-04-20 13:08

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen