Michael Fassbender afslører sine to roller i "Alien: Covenant"

Med "Alien: Covenant" vender Ridley Scott tilbage til det univers, han har skabt, og tilføjer et nyt kapitel til sin imponerende "Alien"-franchise.

En af skuespillerne i den kommende film er Michael Fassbender, der nu kan afsløre, at han ikke kun vil kunne ses i rollen som den syntetiske David, kendt fra "Prometheus".

"Jeg kan sige, at jeg spiller to robotter – Walter and David," siger Fassbender. Det forventes, at Walter er en androide, der hjælper crewet på rumskibet Covenant.

Fassbender fortæller endvidere, at det fantastiske ved filmen er, at Ridley Scott er gået tilbage til grundkernen i Alien, nemlig horror-elementet, men samtidig har bibeholdt de store visioner, der kendetegnede "Prometheus".

I "Alien: Covenant" er besætningen på rumskibet Covenant på vej til en afsidesliggende planet på den anden side af galaksen, da de opdager, hvad de tror, er et uopdaget paradis. Planeten viser sig dog hurtigt at være et mørkt og farefuldt sted og alt andet end det paradis, de havde forestillet sig. Da de opdager en trussel, der overgår deres mørkets fantasier, bliver de tvunget til et desperat flugtforsøg fra planeten.

Filmen har premiere 3. august 2017.

Kommentarer

Michael Fassbender afslører sine to roller i "Alien: Covenant"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen