Michael Jackson-biopic finder sin King of Pop

Poplegendens egen nevø skal portrættere musiklegenden i "Michael".

Som tidligere rapporteret har Antoine Fuqua ("Training Day", "Emancipation") en film om selveste Michael Jackson i støbeskeen. Værket bærer titlen "Michael", og nu er det endelig blevet afsløret, hvem der skal portrættere popkongen i den kommende biopic.

Valget er såmænd faldet på Jacksons egen nevø, Jaafar Jackson, der er søn af musik-ikonets bror, Jermaine Jackson.

26-årige Jaafar Jackson er selv sanger og sangskriver og har danset, siden han var barn. Det virker derfor logisk, at filmens skabere har fået øjnene op for stortalentet, der nu for alvor skal gå i fodsporene på sin verdensberømte onkel, der døde i 2009.

Læs også: Filmen om Bob Marley finder sin hovedrolleindehaver

"Michael" produceres af Graham King, som tidligere lavede Queen-filmen "Bohemian Rhapsody". Og manuskriptet skrives af John Logan, der før har skrevet så forskelligartede projekter som "Gladiator", "The Aviator" og "Star Trek: Nemesis".

Tiden vil vise, om den kommende musik-biopic også vil skildre de mere kontroversielle aspekter af Michael Jacksons livshistorie – herunder flere anklager om børnemisbrug – men filmen vil efter sigende skildre "samtlige aspekter af Michaels liv."

Produktionen af "Michael" begynder efter planen inden for de kommende måneder. Herunder kan I se en musikvideo med Jaafar Jackson og således få et indtryk af, hvor godt popkongens nevø selv synger og danser:

Kommentarer

Michael Jackson-biopic finder sin King of Pop

 • ★★★★★2

  Fantastisk bedrift for dansk musik at Nephew har fået så stor en rolle.

  The Insider30-01-23 19:51

 • ★★★0

  Poplegendens egen nevø skal portrættere musiklegenden i "Michael".

  Nå, så får vi i hvert fald ikke en sandfærdig fortælling om visse elementer... 

  Essal31-01-23 17:19

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen