Michael Keaton spiller Batman igen i "Batgirl"

Keaton spiller nattens ridder igen i hele to superheltefilm næste år.

Som om det ikke var vildt nok, at 70-årige Michael Keaton vender tilbage som Batman i næste års "The Flash", så rapporterer Variety nu, at Keaton også spiller Bruce Wayne og hans kappeklædte alter ego i næste års "Batgirl"-film.

Keaton spillede DC-helten i Tim Burtons "Batman" og "Batman vender tilbage" fra hhv. 1989 og 1992. Og han insisterede i øvrigt for nylig på, at det tætsiddende kostume stadig passer ham perfekt.

Læs også: Både Michael Keaton og Ben Affleck blev rørt over at spille Batman igen i "The Flash"

Vi ved ikke meget om plottet i den kommende "Batgirl"-film, som stiller skarpt på Gotham-betjenten Jim Gordons datter, Barbara Gordon. Vi ved eksempelvis ikke, om filmen vil udspille sig i Keatons Batman-filmunivers eller i det såkaldte DCEU, som omfatter film som Zack Snyders "Man of Steel", "Batman v Superman: Dawn of Justice" og "Justice League". "Batgirl" udkommer direkte på HBO Max engang i 2022.

Batgirl spilles af Leslie Grace ("In the Heights"), mens J.K. Simmons vender tilbage som Jim Gordon, og Brendan Fraser spiller skurken: den psykopatiske pyroman Firefly.

Optagelserne til "Batgirl" er i fuld gang i London, og filmen instrueres af makkerparret bag "Bad Boys for Life": Adil El Arbi og Bilall Fallah. Manuskriptet skrives af Christina Hodson, som også har skrevet "The Flash". Traileren til den film (som byder på et kort gensyn med Keaton) kan ses her:

Kommentarer

Michael Keaton spiller Batman igen i "Batgirl"

 • 0

  For mig betyder det intet hvilket univers den foregår i, bare filmen er god. Jeg er stået af Marvel toget hvor alting skal linkes til hinanden.

  Men cool at se Keaton tilbage.

  Johnny4223-12-21 17:07

 • ★★★★1

  Er Batman ikke stadig DC?

  Gasivodo23-12-21 18:46

 • ★★★★0

  Er Batman ikke stadig DC?

  Jo. Jeg tror bare, at Johnny42 refererer til konkurrenten...

  chandler7523-12-21 18:49

 • 0

  Lyder spændende. Vi har manglet at se Firefly, og Fraser, Keaton og Simmons lover godt. 

  Nickell23-12-21 19:28

 • 0

  Jeg elsker Brendan Fraiser, men synes stadig, at de har ladet en kanon chance gå spildt ved ikke, at lade Nathan Fillion spille 'Firefly' :-)

  Pistolprinsen19-01-22 17:08

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen