Michael Shannon og "Get Out"-stjerne slutter sig til "The Last Jedi"-instruktørs næste film

Rian Johnsons kommende mordmysterie byder i forvejen på Daniel Craig og "Captain America"-stjernen Chris Evans.

Den amerikanske instruktør Rian Johnson er så småt ved at geare op til sit næste filmprojekt. Efter en omgang med storladen rum-opera i "Star Wars: The Last Jedi" lader det dog til, at Johnson med sin næste film har en mere jordnær fortælling på bedding.

Filmmageren, der tidligere har begået projekter som "Brick" og "Looper", forbereder nemlig mordmysteriet "Knives Out", som beskrives som en klassisk whodunit-historie inspireret af Agatha Christies værker. I filmens hovedroller har Johnson endvidere allerede sikret sig Daniel Craig og Chris Evans, og nu er der kommet yderligere et par navne på rollelisten.

Det drejer sig om Michael Shannon, der to gange er blevet nomineret til en Oscar for bedste birolle, samt "Get Out"-stjernen Lakeith Stanfield. Alsidige Shannon er en travl herre foran kameraet og har inden for det sidste års tid kunnet opleves i "The Shape of Water", "12 Strong" og HBO's "Fahrenheit 451". Lakeith Stanfield kendes nok af nogle fra tv-serien "Atlanta", men er ligeledes dukket op i spillefilm som "Straight Outta Compton" og "Death Note" – og 2018 bød desuden på en hovedrolle for den talentfulde skuespiller med instruktør Boots Rileys syrede "Sorry to Bother You".

Tilbage til star wars

Selvom der endnu ikke er blevet afsløret plotdetaljer om "Knives Out", forlyder det, at filmen kommer til at præsentere publikum for et helt ensemble af karakterer, så der skulle altså stadig være roller, der venter på at blive fyldt ud. Det er derudover planen, at instruktør Johnson efter mordmysteriet vender tilbage til galaksen langt, langt borte for at kreere en hel ny trilogi af "Star Wars"-film.

Kommentarer

Michael Shannon og "Get Out"-stjerne slutter sig til "The Last Jedi"-instruktørs næste film

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen