Michelle Pfeiffer vil gerne spille Catwoman i "The Flash"

Michael Keaton vender tilbage som Batman i den kommende superheltefilm – gør en af hans gamle kolleger mon også?

Den kommende DC-superheltefilm "The Flash" om den lynhurtige superhelt af samme navn bliver en både stjerne- og karakterspækket affære.

Vi ved allerede, at filmen vil byde på rejser til flere parallelle universer, hvorfor det både er muligt for Ben Affleck og Michael Keaton at gentage rollen som Batman, som de spillede i flere ældre DC-film, som vel at mærke udfoldede sig inden for separate universer.

Netop Keaton spillede nattens ridder i Tim Burtons "Batman" og "Batman Returns" fra henholdsvis 1989 og 1992. I sidstnævnte film gik Batman i clinch med Pingvinen og Catwoman – to af tegneseriens helt store superskurke.

Læs også: "The Dark Knight"-skuespiller: Michael Keaton var den bedste Batman

Michelle Pfeiffer leverede en pragtpræstation af rang i rollen som netop Catwoman i Burtons film, og hun var faktisk tæt på at få sin egen spin-off-film for nogle år siden.

Og i et nyt interview med Screen Rant slår Pfeiffer fast, at hun er klar på at iføre sig spandexkostumet og kløerne nok en gang:

"Jeg ville sige ja til at medvirke i filmen, hvis jeg blev spurgt. Men ingen har spurgt mig endnu."

Pfeiffer kunne for nylig opleves i Marvel-superheltefilmene "Ant-Man and the Wasp" og "Avengers: Endgame", mens Zoë Kravitz har rollen som Catowman i Matt Reeves' kommende "The Batman", som ikke udspiller sig i samme fiktive univers som "The Flash". Du kan se traileren til "The Batman" her.

Hvis alt går efter planen, så tordner "The Flash" ind i de danske biografer i november 2022, og vi krydser naturligvis poter for et gensyn med Pfeiffer.

Kommentarer

Michelle Pfeiffer vil gerne spille Catwoman i "The Flash"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen