Michelle Yeoh og Stanley Tucci slutter sig til Russo-brødrenes næste Netflix-film: "The Electric State"

Brødrene bag "The Gray Man" og "Avengers: Endgame" hyrer nok en gang en masse kendte Marvel-ansigter.

Instruktørerne Joe og Anthony Russo er vant til at arbejde med usædvanligt stjernespækkede skuespillerhold – ikke mindst takket være deres to "Avengers"-film og deres nye Netflix-actionbrag, "The Gray Man".

Og brødrenes næste projekt – som de også laver i samarbejde med Netflix – er ligeledes ved at stable et iøjnefaldende ensemble på benene.

"Stranger Things"-stjernen Millie Bobby Brown og en anden Marvel-veteran, Chris Pratt ("Guardians of the Galaxy"), er for længst blevet hyret, og nu rapporterer Screen Rant, at også Michelle Yeoh ("Star Trek: Discovery") og Stanley Tucci ("Supernova") har skrevet under på at medvirke i filmen.

Læs også: Netflix' brugere har allerede streamet "The Gray Man" i sammenlagt 88,5 millioner timer

Både Yeoh og Tucci har også tidligere samarbejdet med Marvel Studios – Yeoh spillede en spirituel kriger i "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings", mens Tucci spillede forskeren bag Captain Americas forvandling fra skvat til superhelt i den første "Captain America"-film.

Russo-brødrene producerede derudover den blændende "Everything Everywhere All at Once", som Yeoh spillede hovedrollen i.

"The Electric State" er baseret på tegneserien af samme navn, der handler om en ung kvinde (Brown), som kører tværs gennem USA sammen med to følgesvende – hvor den ene er en robot, og den anden er en kvinde, der leder efter sin forsvundne bror.

Ud over de nævnte navne medvirker også Jason Alexander ("Star Trek: Voyager") og Brian Cox ("The Bourne Supremacy") i "The Electric State", som endnu ikke har fået en premieredato.

Men du kan altså se Russo-brødrenes "The Gray Man" netop nu på Netflix, og herunder kan du se Moovy TV's video-interviews med både Russo-duoen og filmens store stjerner:

Kommentarer

Michelle Yeoh og Stanley Tucci slutter sig til Russo-brødrenes næste Netflix-film: "The Electric State"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen