Mickey Rourke: Marvel-film er noget lort

Den 68-årige skuespiller er tydeligvis stadig bitter over, at mange af hans scener blev skåret ud af Marvels "Iron Man 2".

De (i skrevne stund) 23 sammenhængende Marvel-film, som udgør det såkaldte Marvel Cinematic Universe (MCU), har tilsammen indtjent godt 22,5 milliarder dollars på verdensplan. Således er MCU en af de største succeshistorier i filmhistorien, og kritikerne har generelt også være begejstrede for superheltesagaens forskellige kapitler, inklusive "Black Panther" som blev Oscar-nomineret til Bedste film.

Men det er altså langtfra alle, der har svært ved at få armene ned over Marvel Studios' succes. Skuespilleren Mickey Rourke, som spillede superskurken "Whiplash" i "Iron Man 2" tilbage i 2010, er netop nu ude med riven.

Se også: Vild Marvel-video viser de første klip fra "Eternals"

I et nyligt opslag på sin Instagram-profil roser Rourke tv-serien "Law & Order: Special Victims Unit", og "The Wrestler"-stjerner benytter samtidigt lejligheden til at svine Marvel:

"Det er skønt at se denne exceptionelle gruppe skuespillere levere varen. Det, I leverer, er ægte skuespil – i modsætning til det pis, man oplever i Marvels lort."

Rourkes karriere havde fået et ordentligt boost lige op til premieren på "Iron Man 2", idet han blev Oscar-nomineret året inden for sin store comeback-indsats i Darren Aronofskys "The Wrestler", men siden da er Rourkes karriere nok en gang løbet af sporet.

Skuespilleren har da også tidligere været kritisk over for Marvel og "Iron Man 2", idet mange af hans scener angiveligt blev klippet ud af den færdige film. Vi skal nok heller ikke regne med, at Rourkes udtalelser sikrer ham en birolle i en fremtidig Marvel-film...

Kommentarer

Mickey Rourke: Marvel-film er noget lort

 • ★★★★★2

  Pengene lugtede åbenbart ikke så slemt da han tog rollen som Whiplash - det var trods alt ikke den første MCU film, så han vidste hvad han gik ind til.

  Men trist med hans karriere, når han er bedst så er han virkelig god.

  Wayne12-05-21 09:06

 • 0

  Jeg er pt. på mit tredje (eller fjerde?) MCU-binge, hvor jeg efterfølgende har rangeret dem på min egen MCU-skala fra 1-10. Til min store overraskelse endte både Iron Man 2 og Thor: The Dark World på solide 6/10, hvilket næsten må siges at være højt sammenlignet med folks generelle opfattelse af de to.

  Synes slet, slet ikke Iron Man 2 er så slem. Faktisk nød jeg den enormt meget, og jeg kan ret godt lide Rourkes skurkeportræt den første halvdel i filmen. At han så bliver glemt halvvejs inde i filmen er så ikke så heldigt. 

  Henrik Begins12-05-21 10:58

 • ★★★★0

  Iron Man 2-traileren var virkelig fed.

  Lars!12-05-21 11:17

 • ★★★★2

  Jeg synes faktisk også, at Iron Man 2 er bedre end sit omdømme. Det er dog pudsigt nok en af de få moderne blockbusters, som har alt for lidt action.

  The Insider12-05-21 11:33

 • ★★★★1

  Jeg synes faktisk også, at Iron Man 2 er bedre end sit omdømme. Det er dog pudsigt nok en af de få moderne blockbusters, som har alt for lidt action.

  Sam Rockwell's karakter er så herlig deri.

  Elwood12-05-21 13:24

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen