"Midnight Special"-instruktør og Adam Driver genforenes på "Yankee Comandante"

Den Oscar-nominerede skuespiller skal nok en gang arbejde sammen med den succesrige instruktør bag "Take Shelter", "Mud" og "Loving".

To af Hollywoods største talenter hhv. foran og bag kameraet, Adam Driver og Jeff Nichols, skal arbejde sammen på Nichols' filmatisering af New Yorker-artiklen "Yankee Comandante".

Det er bestemt ikke første gang, at en stor spillefilm tager afsæt i en artikel fra en avis eller et magasin – det samme gjorde bl.a. de Oscar-nominerede dramaer "A Beautiful Day in the Neighborhood" og "The Insider".

Netop "Yankee Comandante" foregår under den cubanske revolution, hvor i alt to oprørere fik rangen "comandante": den legendariske Che Guevara og så en anden, ukendt mand fra Ohio.

Læs også: "Mud"-instruktør på tale til remake af den klassiske sci-fi-film "Alien Nation"

Nichols og Driver arbejdede sidst sammen på "Midnight Special", hvor en far og hans søn, der har særlige kræfter, er på flugt med både regeringen og en kult i hælene.

Nichols instruerede senest det autentiske, Oscar-nominerede kærlighedsdrama "Loving", mens Driver for nylig optrådte i Netflix-dramaet "Marriage Story" og Skywalker-sagaens niende (og angiveligt sidste) kapitel: "Star Wars: The Rise of Skywalker".

På grund af coronavirussens udbrud er det ikke til at sige, hvornår "Yankee Comandante" udkommer, men efter planen går filmholdet i gang med optagelserne engang i 2021.

Kommentarer

"Midnight Special"-instruktør og Adam Driver genforenes på "Yankee Comandante"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen