Mike Flanagans næste Stephen King-filmatisering bliver dyster og ond

"Revival" bliver mere kynisk og mørk end "Doctor Sleep" og "Gerald's Game".

For et par måneder siden blev det annonceret, at Mike Flanagan, manden Netflix-serien "The Haunting of Hill House", igen skal kaste sig over en Stephen King-filmatisering ovenpå "Gerald's Game" og "Doctor Sleep": "Revival".

Den efterhånden garvede gyserinstruktør skal i første omgang producere, skrive manuskript til og muligvis instruere "Revival". Modsat den sentimentale undertone, som ofte har kendetegnet Flanagans King-projekter, vil næste film være anderledes dyster og ond.

"Det, jeg elsker ved ['Revival'], er, at den er en tilbagevenden til kosmisk gys, hvilket jeg synes er sjovt at lave," fortæller Mike Flanagan til podcasten The Kingcast. "Den er ubarmhjertigt mørk og kynisk – og for fanden, jeg nyder det. Det her er bare mørk og ondt. Jeg glæder mig til at finde ud af, om jeg får lov det til lave den!"

Ifølge Flanagan har Stephen King allerede læst og velsignet manuskriptet.

"Romanens omdrejningspunkt er forholdet mellem en heroinafhængig musiker og en ustabil præst med en skjult agenda. Præsten er besat af at finde ud af, hvordan han kommunikere med sin afdøde kone og barn, men han ender i stedet med at åbne døren for Lovecraft-agtige rædsler.

Romanen "Revival" udkom i 2014. Det er endnu ikke offentliggjort, hvornår filmatiseringen går i produktion eller udsendes.

Kommentarer

Mike Flanagans næste Stephen King-filmatisering bliver dyster og ond

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen