Millie Bobby Brown skal spille Sherlock Holmes' søster

Legendary håber at starte en helt ny Holmes-franchise baseret på en række ungdomsromaner.

Millie Bobby Brown, der fik sit store gennembrud i rollen som den telekinetiske teenager Eleven i hitserien "Stranger Things", får nu lov at fordybe sig i et helt andet univers.

Produktionsselskabet Legendary har hyret den unge skuespiller til at spille rollen som Enola Holmes, en yngre søster til den berømte mesterdetektiv Sherlock.

Den nye Holmes-franchise bliver baseret på seks ungdomsromaner, der er skrevet af Nancy Springer. I den første bog om Enola Holmes stikker den 14-årige pige af fra sin kostskole med det formål at finde sin forsvundne mor, som alle andre regner for død.

Enola følger senere hen i sin berømte storebrors fodspor som detektiv og løser sager om forsvundne personer, alt imens hun gør, hvad hun kan, for at forhindre Sherlock i at opspore hende.

Brown vender tilbage i 3. sæson af "Stranger Things", der udkommer i slutningen af 2018 eller i begyndelsen af næste år. Hun har også en stor rolle i Legendarys filmmonster-satsning "Godzilla: King of the Monsters", der rammer biograferne i 2019.

Kommentarer

Millie Bobby Brown skal spille Sherlock Holmes' søster

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen