"Moonage Daydream"-instruktør opfordrer David Bowie-fans til at synge med under dokumentaren

Og I kan stadig nå at synge med i de danske biografer!

For et par uger siden udkom "Moonage Daydream" i de danske biografer – en af filmhistoriens bedste musikdokumentarer, der dykker helt ned i den afdøde David Bowies forunderlige og fantastiske musik.

"Moonage Daydream" kan stadig ses (og høres) i flere byer over hele landet, og det råder vi naturligvis folk til at gøre, eftersom vi gav Brett Morgens Bowie-portræt topkarakter op til premieren.

Men selvom "Moonage Daydream" er en audiovisuel triumf, der elegant sammenvæver lamslående live-optagelser med alskens arkivmateriale og kunstneriske montager, så er det altså ikke alle, der har haft en fest med filmen i biffen – en Twitter-bruger, Mike Murphy, brokkede sig helt specifik over, at andre i salen sang med på Bowies sange undervejs:

"Når du går ind og ser 'Moonage Daydream', så lad være med at være det røvhul, der synger med i en fyldt sal. Det er ikke et live-show, og du er ikke en koncertgænger."

Se også: Første trailer til David Bowie-filmen "Stardust"

Men selvom "Moonage Daydream" har en så lækker lydside, at de fleste nok næppe vil sætte pris på, at den bliver overdøvet af en skrålende Bowie-fan, så er Brett Morgen selv uenig i førnævnte Mike Murphys ord. På Twitter skriver Morgen:

"Med al respekt, så kunne jeg ikke være mere uenig, Mike."

Og således har I altså fået carte blanche til at synge med i de danske biografsale af Bowie-dokumentarens egen instruktør.

Moovy TV interviewede i øvrigt Morgen op til biografpremieren på "Moonage Daydream", og vi talte også med filmens Oscar-belønnede lyd- og musikmixer, Paul Massey ("Battleship", "No Time to Die") – gad vide, hvordan han har det med, at folk overdøver hans lydarbejde? Se interviewet herunder:

Kommentarer

"Moonage Daydream"-instruktør opfordrer David Bowie-fans til at synge med under dokumentaren

  • ★★★★2

    +1

    Og til det mere seriøse...

    Dejligt at Høre(en gang for alle): Master and Commander: The Far Side of the World > Sænke Slagskibe! 

    Gasivodo 3-10-22 01:04

  • ★★★★★1

    De kan nemt løse det her med at lave deciderede Sing along visninger.

    Prince Charles Cinema

    Har f.eks. Frozen Sing A Long både for alle og en kun for de voksne. Så Sing Along er hel fint, men det er klart Best at lave deciderede visninger, så man ved hvad man går ind til.

    Elwood 3-10-22 15:32

  • ★★2

    Cinemateket og Husets Biograf gør det i København.

    NFT 3-10-22 15:47

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen