Moovy fylder 1 år!

Moovy har nu et år på bagen, og dét er der god grund til at fejre! Med over 6000 unikke brugere og 100.000 sidevisninger per måned er Moovy blevet landets 3. største site udelukkende med fokus på film og serier. Samtidig har Moovy-forummet rundet 17.000 forumindlæg – med masser af tråde skabt af brugerne selv.

Holdet bag Moovy har også udviklet sig – med en fast base af 20 dedikerede faste skribenter og freelancere, der leverer det daglige indhold. Det er således blevet til over 600 nyheder, 250 anmeldelser, 65 Moovy Exclusives og 60 konkurrencer.

Moovy TV

Moovy kan som et af de eneste danske online-filmmedier præsentere eksklusiv video i et højt teknisk og kreativt niveau. I årets løb er det bl.a. blevet til interviews med Pilou Asbæk, Gaspar Noé, Roland Møller og Viggo Mortensen – og Moovy mødte som eneste danske medie "Star Trek Beyond"-teamet (Chris Pine, Zachary Quinto, John Cho, Zoë Saldana, Simon Pegg) i Los Angeles.

Moovy på de sociale medier

Mange af Moovys nyheder og især Moovy TV's egenproducerede videoindslag bliver også lagt på vores Facebook-side. Flere af disse eksklusive videoer er i årets løb gået viralt og er nået ud til ikke mindre end 2,2 mio. personer (organisk ikke-betalt reach).

Moovy i fremtiden

Som site er Moovy vækstet enormt på bare ét år – vi er i rivende udvikling, og hvis du gerne vil være med på denne bølge som anmelder, nyhedsskribent eller andet, så hører vi meget gerne fra dig! Du kan skrive til info@moovy.dk.

I dagens anledning kan du her se eller gense Moovys første video, hvor Pilou Asbæk reagerer vantro på navnet:

Kommentarer

Moovy fylder 1 år!

 • ★★★★★1

  Gratz guys :)

  Er der virkelig allerede gået et år??? Meget flotte tal!

  davenport12-09-16 12:24

 • ★★★★2

  Tillykke til Moovy - og til os der ønsker et seriøst og dedikeret website for filmentusiaster af forskellige grader af nørdethed. Det har vi fået. Der er stadig masser plads til udvikling, men på kun ét år har siden opnået utroligt meget. Lad os håbe at den gode udvikling fortsætter i støt grad :) 

  Kruse12-09-16 12:26

 • ★★★★★★1

  Kæmpestort tillykke:-D Det må fejres.....Med digital lagkage og kakao<3 DKs bedste filmside!

  T. Nielsen12-09-16 12:43

 • ★★★★★★0

  Nice! Til'løk.

  Zero Cool12-09-16 13:28

 • ★★★★★0

  Og jeg har været med i et år! :)

  Det er sgu godt gået. Jeg havde ikke helt en fornemmelse af, hvor stor siden er. En ting er jo forummet, som stadig føles ret småt i forhold til andre sider, en anden ting er antal af læsere. 

  Kæmpe tillykke herfra, og fortsæt endelig i samme stil :)

  Guldager12-09-16 13:46

 • ★★★★★0

  Tiden flyver, men her er sandelig noget at fejre! Jeg må indrømme, at jeg følte, det stod lidt for stille med nyhedsstrømmen for et par måneder siden (som jeg måske var ekstra opmærksom på som skribent for siden), men det problem har vi da i høj grad fået løst med de nye skud på stammen og deres høje aktivitetsniveau. Med interessante artikler og kreativt Moovy TV, så vil jeg sige, at det går supergodt for denne side! Megastolt af at jeg har fået lov at hjælpe en lillesmule :) 

  Lars!12-09-16 13:52

 • ★★0

  Tillykke med det... Det er sgu fedt fået!

  Tiany12-09-16 14:15

 • ★★★1

  Tillykke.

  Snupper mig lige en (pakke) snøfel i dagens anledning.

  MOVIE100012-09-16 14:15

 • 1

  Bravo bravo! Holder af at læse mine filmnyheder her, men kunne godt bruge et lidt større flow. Flere nyheder tak!

  jacob_uno12-09-16 17:13

 • 0

  Godt arbejde til alle på redaktionen - og tillykke :) 

  Og godt arbejde til alle brugerne. Det er virkelig unikt (desværre) at se et så roligt, fornuftigt og civiliseret forum på internettet.  

  Høegh12-09-16 17:45

 • ★★★★0

  Det er ret unikt (desværre) at se et så roligt, fornuftigt og civiliseret forum på internettet.  

  HVAD FANDEN MENER DU MED DET?!?!?!? :P

  Jeg er meget enig. I forhold til andre fora, så har vi formået at holde en ret så god tone og civiliserethed. Der har været meget få brud på dette, hvilket lidt er en sjældenhed på internettet. Vi er måske for homogen en gruppe endnu til at de helt store slagsmål opstår. Vi må se om det kan holde, når siden vokser sig større :)

  Kruse12-09-16 17:47

 • ★★★★0

  Jeg vil gerne klage over pas'ne synes det er en ekstrem besværlig måde de skal bestilles på, håber det blir bedre med tiden.

  Ahh ja det godt med lidt alternative bruger, men lige de her Spam bruger er bare irreterne, deres post's forsvinder dog ganske hurtigt

  Elwood12-09-16 18:43

 • 0

  HVAD FANDEN MENER DU MED DET?!?!?!? :P

  Jeg er meget enig. I forhold til andre fora, så har vi formået at holde en ret så god tone og civiliserethed. Der har været meget få brud på dette, hvilket lidt er en sjældenhed på internettet. Vi er måske for homogen en gruppe endnu til at de helt store slagsmål opstår. Vi må se om det kan holde, når siden vokser sig større :)


  HVIS IKKE DU HADE SIDDET OG GMENT DIG BAG EN COMPUTERSKÆRM SÅ HADE JEG TÆVET DIG!!111


  Men ja, vi må se om det kan holde. Jeg håber det :)
  Jeg synes at filmz's forum klarede sig helt utroligt godt i helt utroligt lang tid. Og jeg hoppede endda først med ombord i 2006. Så forhåbentligt kan Moovey holde den gode tone i endnu længere tid. 

  Høegh12-09-16 18:52

 • 0

  Vildt at der allerede er gået et år - stort tillykke - keep up the good work ;-)

  Wiseguy12-09-16 19:28

 • 0

  Tillykke, tillykke til alle, og tak til redaktørerne for at have taget mig under deres moovinger!

  BusinessMonkey12-09-16 23:29

 • ★★0

  Tillykke hvor fedt er det lige :-) 

  MadMartigan13-09-16 10:05

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen