Moovy-video går viral-amok: Er nået ud til over 1 mio. personer

En for nyligt udgivet Moovy-video har taget nettet med storm og er på Facebook nået ud til 1,1 mio. personer verden over.

Der er tale om denne video, skabt af Moovy TV's Johan Albrechtsen. På Facebook er videoen ikke kun nået ud til over en million – den har også fået 1200 likes, over 500 kommentarer og er blevet delt 5000 gange!

Kommentarfeltet er fyldt med kommentarer som "Det er simpelthen genialt", "OK that was just so so wrong.... but god I laughed!", "Lol that's super cheesy! I love it!", "Verdensklasse", "Nej nej nej nej. Det har de sgu ikke gjort, det er fandme for sjovt!!!", "Berverly predator hills, Omgggg dudes det her er det bedste jeg nogensinde har set."

Om videoen og kommentarerne siger Johan Albrechtsen: "Jeg genså 'Predator' for nylig med en veninde, og til sidst, hvor alle skuespillerne smiler ind i kameraet, begyndte jeg helt automatisk at nynne '90210'-temaet, hvor alle skuespillerne også får sådan et 'hov! Der er sgu pludseligt dukket et kamera op, så nu skal jeg da pludseligt skraldgrine'-øjeblik. Mine ideer er generelt ret tåbelige, og jeg havde nok forventet flere himmelvendte øjne end grin!"

Kommentarer

Moovy-video går viral-amok: Er nået ud til over 1 mio. personer

  • ★★★★★1

    Nu mangler vi blot lige en thumb op fra en af skuespillerne bag, det kan kun være spørgsmål om tid.

    Elwood29-08-16 13:36

  • ★★★★★2

    I burde dele den på Reddit. Der har den mulighed for at gå endnu vildere viral.

    Kruse29-08-16 14:47

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen