"Mud"-instruktør på tale til remake af den klassiske sci-fi-film "Alien Nation"

20th Century Fox arbejder på en "Alien Nation"-genindspilning, og "Midnight Special"-instruktøren Jeff Nichols er efter sigende i gang med at lave en aftale om at skrive og instruere filmen. 

Den originale film, der blev instrueret af Graham Baker, fandt sted i en nær fremtid i Los Angeles, kort efter en race af menneskeligende rumvæsener har søgt tilflugt på Jorden. Fortællingen var en allegori for racefordomme og fulgte et par politifolk – mennesket Matthew Sykes (James Caan) og rumvæsenet George Francisco (Mandy Patinkin). Filmen affødte også en tv-serie.

Da skuespilleren Michael Shannon er blevet en go-to samarbejdspartner for Nichols, ville et godt gæt være, at han vil blive inddraget som en af hovedrollerne. Ingen roller i filmen er dog blevet besat endnu.

Nichols' kommende film "Loving" har Joel Edgerton, Ruth Negga og Michael Shannon i hovedrollerne. Hvornår den debuterer i de danske biografer er stadig uvist, men den have verdenspremiere på Cannes i år.

For at få en idé om, hvad "Alien Nation" er for en størrelse, kan traileren til den originale film ses herunder:

   

Kommentarer

"Mud"-instruktør på tale til remake af den klassiske sci-fi-film "Alien Nation"

 • ★★★★0

  Spændende!

  David Lund12-09-16 15:47

 • ★★★★0

  Klassiske? Sku' vi ik' lige ... :) 

  Lars!12-09-16 16:00

 • 0

  Jo jo, klassisk! 

  Jeg nyd filmen og serien storartet :D

  misuma12-09-16 16:17

 • ★★★★0

  Elskede filmen og serien. Især serien, som blev sendt hver torsdag på TV3. Først et afsnit Simpsons, så 21 Jump Street og så Alien Nation. Så var der tissepause, og så over på EuroSport, hvor der var Wrestling (WWF)  - hvis man var længe oppe, så var der Trutti Frutti på RTL, og wrestling igen bagefter (NWA). Jo, torsdage var den bedste fjernsynsaften, da jeg var en 10-12 år.

  davenport12-09-16 16:25

 • ★★★0

  Surmælks produkter lagt for had?

  Gasivodo13-09-16 05:51

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen