"Mulan" og "Top Gun 2" er udskudt igen

Pandemien sætter sine tydelige spor i Hollywood.

Den nuværende pandemi har haft en markant påvirkning på Hollywood og hele filmindustrien, og det ser ud til, at vi kommer til at mærke følgerne af det over de kommende år.

Flere af de store studier udskyder den ene planlagte premiere efter den anden. Senest har både "A Quiet Place II" og "Top Gun: Maverick" fået udskudt deres respektive premieredatoer til næste år. "A Quiet Place II" blev først udskudt til september i år, men nu er premieredatoen rykket til april 2021.

"Top Gun: Maverick" skulle oprindeligt have været en julesucces med en premieredato i december, men nu er filmen udskudt til næste sommer, juli 2021.

Disney-filmatisering også ramt

Disney har også mærket følgerne af covid-19. Her er den længe ventede "Mulan"-filmatisering blevet taget helt af planen og har i øjeblikket ikke fået en ny premieredato.

"Mulan" skulle oprindeligt have haft amerikansk premiere 27. marts. Siden da er premieredatoen rykket to gange, og nu ser det altså ud til, at vi skal vente endnu længere på at se filmudgaven af Disneys populære tegnefilm. Med et budget på mere end 200 millioner dollars er det nødvendigt for Disney at trække et stort publikum, og med den nuværende situation kan det i sagens natur blive en svær opgave.

Kommentarer

"Mulan" og "Top Gun 2" er udskudt igen

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen