"Mulan"-premiere udskudt – igen

Disney-fans må væbne sig med yderligere tålmodighed.

Disneys genindspilning af "Mulan" skulle oprindeligt have ramt de amerikanske biografer 27. marts, men grundet pandemien blev premieren udskudt til 24. juli. Nu har Disney valgt at skubbe premieren yderligere, således at premieredatoen nu hedder 21. august, men det kan næppe udelukkes, at filmen kan blive forsinket igen.

Disney tøver angiveligt med at udsende eventyrfilmen, da situationen omkring coronakrisen stadig er meget usikker i USA. Efter planen genåbner nogle af de store amerikanske biografkæder som Regal, AMC og Cinemark i midten af juli, men Disney-toppen er efter sigende i tvivl om, hvorvidt publikum har lyst til at vende tilbage i biografmørket under de nuværende omstændigheder.

Med et budget på 200 mio. dollars vil det i sagens natur være en mindre katastrofe, hvis fansene udebliver fra premieren på "Mulan". Disney satser altså lige nu på, at situationen er mere stabil 21. august, så der med sikkerhed er et stort publikum.

Nyheden kommer i kølvandet på meldingen om, at Christopher Nolans stort anlagte actionfilm "Tenet" også er blevet udskudt – til 12. august.

Kommentarer

"Mulan"-premiere udskudt – igen

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen