Natalie Portman er klar på at lave flere Marvel-film

Vi har måske ikke set det sidste til Jane Foster i MCU.

Da Natalie Portman droppede at dukke op i Marvels "Thor: Ragnarok" tilbage i 2017 – og heller ikke mønstrede en optræden i "Avengers: Endgame" i 2019 – tydede alt på, at Oscar-vinderen fra "Black Swan" var færdig med MCU-franchisen og rollen som tordenguden Thors bedre halvdel, Jane Foster, som hun havde spillet i "Thor" (2011) og "Thor: The Dark World" (2013).

Men Portman blev overtalt af instruktøren Taika Waititi til at vende tilbage i forrige års "Thor: Love and Thunder" – måske fordi Foster i dén film spillede en langt vigtigere rolle og i øvrigt fik lov til at svinge Thors berømte hammer, Mjølner, i flere actionsekvenser side om side med Chris Hemsworths Thor.

(ADVARSEL! Spoilers til "Thor: Love and Thunder" optræder herunder)

Til sidst i filmen dør Foster dog af kræft, men på grund af hendes heroiske bedrifter vågner hun op i Valhalla. Således blev døren åbnet for et muligt Marvel-comeback til karakteren.

Og Portman fortæller i et interview med Total Film, at hun oven på netop "Thor: Love and Thunder" er frisk på at spille Foster igen:

"Jeg har ingen idé om, om jeg vender tilbage. Ingen har bedt mig om at gøre det. Men jeg er helt sikkert klar på det, for det var superskægt at lave 'Love and Thunder'. Jeg elskede at arbejde sammen med Taika, og Chris er bare den sejeste, og det er Tessa Thompson også. Jeg grinede hver dag, hele dagen. Jeg elskede hele den oplevelse og at lave filmen i Australien, som bare er det fedeste land."

Men selvom Portman er forbavsende entusiastisk omkring en mulig "Thor 5", så har både Taika Waititi og Chris Hemsworth været langt mere skeptiske i medierne, når snakken er faldet på Thors næste Marvel-eventyr. Vi ved simpelthen ikke endnu, om Thor er et overstået kapitel i MCU-regi.

Hvorom alting er, så kan I herunder se Moovy TV's interviews med både Taika Waititi og Natalie Portman om "Thor: Love and Thunder" fra 2022:

Kommentarer

Natalie Portman er klar på at lave flere Marvel-film

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen