Neill Blomkamp om "Alien 5": Den er lagt i graven

Før Ridley Scott besluttede sig for at vende tilbage til "Alien"-franchisen, arbejdede instruktøren Neill Blomkamp ("District 9", "Elysium") på en femte film i serien.

Da det stod klart, at Scott havde tænkt sig at lave en prequel-film i form af "Alien: Covenant", blev Blomkamps projekt sat på standby, men nu erkender instruktøren, at projektet nok er lagt endeligt i graven:

"Jeg tror, det er helt dødt. Det ville være en korrekt antagelse på nuværende tidspunkt. Det er ærgerligt. Jeg har brugt lang tid på at arbejde på det, og jeg følte, at det var ret fantastisk."

Ridley Scott har tidligere sagt om projektet, at det blot var baseret på en idé, der udviklede sig fra et 10-siders pitch, hvilket kan synes at stå lidt i kontrast til Blomkamps udtalelse om, at han brugte lang tid på det.

I stedet for Alien-filmen kaster Neill Blomkamp sig nu bl.a. over endnu en film, der skal foregå i "District 9"-universet.

Kommentarer

Neill Blomkamp om "Alien 5": Den er lagt i graven

 • 0

  :(

  T'hain 4-06-17 18:45

 • ★★★0

  Øv. Tror ellers det kunne være et frisk pust til den serie, selvom jeg er langt fra træt af den. 

  Morer mig lidt over Scotts udtalelse, er det ikke der de fleste film fødes? Blot baseret på en ide :P

  Men den gode nyhed må jo så være at han laver en slags fortsættelse til District 9.

  MOVIE1000 4-06-17 18:45

 • ★★★★0

  Det havde selvfølgelig været et friskt pust, men jeg har ikke den store tiltro til Neill Blomkamps evner som instruktør, så jeg ser det ikke som det store tab.

  Kruse 4-06-17 20:13

 • 0

  Det er heller ikke det store tab for mig. Jeg ville alligevel hundrede gange hellere se Scotts idé udspille sig på lærredet, omend hvor lille pitchen så end har været. Det virker egentlig bare lidt som om, at Blomkamp har lidt ondt i røven med dén kommentar. :-/

  Bony 4-06-17 21:00

 • 0

  Neill Blomkamp virker som en dygtig instruktør, men jeg tror at han kunne skabe bedre film med nogle bedre manuskripter. Jeg synes dog at District 9 er overvuderet, og den der robotfilm var noget værre lort. Elysium med Matt Damon var ganske underholdende, men tabte alt i sidste akt, og det vil jeg give manuskriptet skylden for.

  Kyllingebenet 4-06-17 21:27

 • ★★★★0

  Det har efterhånden været åbenlyst ret længe, at selskabet ikke havde planer om at tage franchisen i to forskellige retninger, især da de nu fik Scott selv til at gå lidt tilbage til den klassiske formular. 

  Lars! 4-06-17 21:25

 • ★★★★0

  D9 er awesome i min optik, men jeg ser gerne Blomkamp lave noget andet og noget rigtig godt igen. 

  Babo 4-06-17 21:28

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen