Netflix advarer seere mod at lave "Bird Box"-dumheder

Adskillige mennesker er blevet inspireret af thrilleren til at uploade videoer, hvori de med bind for øjnene udfører diverse gerninger – og ofte kommer til skade.

Videoerne er blevet populære på de sociale medier, hvor de lægges op under hashtagget #BirdBoxChallenge. Der findes eksempler på, at folk kører på scooter og bruger rulletrapper med bind for øjnene.

Læs også: Susanne Biers "Bird Box" slår rekord ifølge Netflix

"Bird Box" er instrueret af danske Susanne Bier og har Sandra Bullock i hovedrollen som en mor til to børn, som i en apokalyptisk fremtid er tvunget til netop at gå med bind for øjnene, idet mystiske kræfter tvinger folk til at begå selvmord, hvis de ses

Men Netflix er bekymrede over fans' tendens til at efterligne Bullock og Co., og de har nu udsendt en officiel bøn på Twitter:

"Vi kan slet ikke fatte, at vi bliver nødt til at sige det her: MEN LAD VÆRE MED AT SKADE JER SELV MED DENNE 'BIRD BOX'-UDFORDRING. Vi ved ikke, hvordan det hele begyndte, og vi sætter pris på jeres kærlighed [til filmen], men vi ønsker ikke, at I ender på hospitalet på grund af nogle memes."

Du kan i øvrigt læse Moovys anmeldelse af Netflix' enormt succesfulde thriller her. Altså, medmindre du har bind for øjnene, for så bliver det sgu svært...

Kommentarer

Netflix advarer seere mod at lave "Bird Box"-dumheder

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen