Netflix annoncerer to nye "The Gray Man"-film

Ryan Gosling vender tilbage i "The Gray Man 2", og manuskriptforfatterne bag "Deadpool" arbejder samtidigt på en spin-off.

I fredags udkom Netflix' hidtil dyreste film, actionbraget "The Gray Man". Streamingtjenesten har brugt hele 200 mio. dollars på at finansiere den stjernespækkede film – også i håbet om, at "The Gray Man" kunne blive startskuddet på en vaskeægte franchise à la James Bond.

Og Netflix' tiltro til "The Gray Man" som franchise er tydeligvis ikke dalet ovenpå filmens nylige streamingpremiere. I hvert fald rapporterer The Hollywood Reporter, at hele to nye film inden for "The Gray Man"-universet er på vej.

Se også: Actionfyldt "The Gray Man"-featurette introducerer os for holdet bag Netflix’ dyreste film til dato

Den ene af de to film er en direkte fortsættelse, hvor Ryan Gosling vender tilbage som CIA-specialagenten Sierra Six. Det er vel at mærke første gang, at Gosling laver to film i samme serie. Russo-brødrene ("Avengers: Infinity War", "Avengers: Endgame") sidder igen i instruktørstolene.

Den anden film bliver en spin-off, men vi ved intet om plottet endnu. Der har dog floreret rygter om, at den første films skurk, Lloyd Hansen (spillet af en vildt veloplagt Chris 'Captain America' Evans), vil få sin egen prequel.

Og så ved vi, at spin-off-filmen skrives af makkerparret Paul Wernick og Rhett Reese, som forfattede de to topunderholdende "Deadpool"-film med Ryan Reynolds.

Herunder kan du se Moovy TV's interviews med holdet bag den første "The Gray Man", inklusive førnævnte Gosling, Evans og Russo-brødrene:

Kommentarer

Netflix annoncerer to nye "The Gray Man"-film

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen