Netflix filmatiserer den populære anime "Cowboy Bebop"

Gruppen af kulørte Bebop-dusørjægere bliver nu bragt til live i live-action.

Noget tyder på, at Hollywood for alvor har fået blod på tanden i forhold til at filmatisere japansk manga og anime. Sidste år fik vi "Ghost in the Shell" og "Death Note", og for nylig blev det officielt, at "Attack on Titan" ligeledes er på vej i amerikansk indpakning. Nu er turen kommet til "Cowboy Bebop", der får sig en tv-serie.

Det er den allestedsnærværende streaminggigant Netflix, der står bag projektet. Med sig har de manuskriptforfatter Christopher Yost, der er ordsmeden bag bl.a. "Thor: The Dark World", "Thor: Ragnarok" samt en håndfuld afsnit af "Star Wars Rebels". Shinichirō Watanabe – manden, som instruerede den oprindelige animeversion af "Cowboy Bebop" – er endvidere ombord som konsulent.

Netflix stod i øvrigt også bag førnævnte "Death Note", som "Blair Witch"-instruktøren Adam Wingard lavede for tjenesten.

Dusørjægere på jagt efter solsystemets skurke

Den originale udgave af "Cowboy Bebop" blander flere genrer og følger dusørjægergruppen The Bebop, som forsøger at fange solsystemets farligste skurke. I spidsen står Spike Spiegel, der på overfladen virker rolig, men imidlertid gemmer på en mørk fortid. Da "Cowboy Bebop" for år tilbage blev rygtet som filmprojekt, var der desuden snak om, at Keanu Reeves dengang ville spille rollen som Spike.

Det er planlagt, at "Cowboy Bebop" får ti afsnit på streamingtjenesten.

Kommentarer

Netflix filmatiserer den populære anime "Cowboy Bebop"

  • ★★★0

    Live-action filmatiseringer af anime har ikke ligefrem den bedste historik, så det er svært at blive vildt begejstret. Jeg elsker “Cowboy Bebop”, så jeg holder nysgerrigt øje med dette projekt, men jeg har ikke de store forventninger.

    Kruse 1-12-18 13:51

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen