Netflix offentliggør premieredato på "Making a Murderer" del 2

Del 2 af den anmelderroste og Emmy Award-vindende dokumentarserie "Making a Murderer" lander snart.

"Making a Murderer" følger den uforudsigelige rejse for Steven Avery – fra DNA-frikendelse til han bliver dømt for mord – og Netflix har nu annonceret, at del 2 lander 19. oktober.

De Emmy Award-vindende filmskabere Laura Ricciardi og Moira Demos er nu taget tilbage til Midtvesten, hvor de har fået eksklusiv adgang til Avery og hans nevø Brendan Dassey (som også er blevet sagsøgt), deres familier og det juridiske hold, som kæmper for retfærdighed på deres vegne.

I løbet af de 10 nye afsnit giver "Making a Murderer" del 2 et særligt indblik i forløbet. efter Steven Avery er blevet dømt, og er med tæt på, når den følelsesmæssigt tunge proces begynder at sætte sine spor hos de involverede.

Advokat har fået omstødt flere fejlagtige domsafsigelser end nogen anden

"Steven og Brendan, deres familier og deres team af jurister og efterforskere har endnu en gang givet os mulighed for at få indblik i det komplekse amerikanske strafferetssystem," siger Ricciardi og Demos i en pressemeddelelse.

"På baggrund af del 1, som dokumenterede de anklagedes erfaringer, har vi i del 2 sat fokus på de dømte og fængsledes erfaringer. De to mænd har hver især modtaget en livstidsdom for forbrydelser,d e fastholder, de ikke har begået. Vi glæder os til at kunne dele denne nye del af rejsen med seerne."

I del 2 introduceres vi for Kathleen Zellner, Averys ihærdige advokat, som håndterer hans sag efter domsafsigelsen. Zellner kæmper for at bevise, at Avery fejlagtigt blev dømt, og vi bevidner hendes indædte kamp for at vinde hans frihed tilbage. Ricciardi og Demos følger Zellner, som har fået omstødt flere fejlagtige domsafsigelser end nogen anden privat advokat i USA, imens hun utrætteligt arbejder påsagen og afslører uventede beviser, som kan afsløre, hvad der kan være sket med Teresa Halbac, og hvordan og hvorfor juryen dømte Steven for hendes mord.

Kommentarer

Netflix offentliggør premieredato på "Making a Murderer" del 2

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen