Netflix og Blumhouse filmatiserer ny Stephen King-novelle

"Mr. Harrigan´s Phone" er næste titel i gysermesterens anden store bølge af filmatiseringer.

Stephen King er stadig en særdeles læst forfatter, og filmatiseringerne af hans mange romaner og noveller siden 70'erne har bestemt ikke gjort The Master of Horror mindre populær. Hvor der særligt i 80'erne kom mange film og serier baseret på materiale af den Maine-fødte forfatter, er der især over de sidste fem år opstået ny interesse for Kings bøger – med "It" og "Doctor Sleep" blandt de mest prominente titler.

Derudover er der filmatiseringer af Kings "Children of the Corn", "Revival" og "Firestarter" på vej.

Og det går stærkt med at sikre sig rettighederne til at fortolke bøgerne i film og serier. Novellesamlingen "If It Bleeds" blev udgivet 28. april, og allerede nu er én af de fire noveller sat i præproduktion i Hollywood: "Mr. Harrigan's Phone".

LÆS OGSå: "DOCTOR SLEEP"-INSTRUKTØR SKAL LAVE ENDNU EN STEPHEN KING-FILMATISERING

I "Mr. Harrigan's Phone" følger vi en ung dreng, der udvikler et venskab med en ældre milliardær fra nabolaget. Da manden dør, går det op for knægten, at han fortsat kan kommunikere med Mr. Harrigan – via voicemails fra den iPhone, der blev lagt i gaven med den afdøde rigmand. 

John Lee Hancock ("The Blind Side", "Saving Mr. Banks") skal instruere, mens den kendte tv-producer Ryan Murphy ("Glee", "American Horror Story") og den gyserglade Blumhouse-chef Jason Blum ("Get Out", "Us") producerer filmen.

De tre resterende noveller er der også rift om. Ben Stiller skal muligvis instruere og producere "Rat", mens Darren Aronofskys ("mother!") produktionsselskab, Protozoa, har fået rettighederne til "The Life of Chuck". Novellen "If It Bleeds" vil måske gå til HBO, da karakteren Holly Gibney havde en fremtrædende rolle i HBO-serien "The Outsider".

Kommentarer

Netflix og Blumhouse filmatiserer ny Stephen King-novelle

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen