Netflix pønser på "Red Notice 2" og "Red Notice 3"

Vi venter dog stadig på at høre nyt om en eventuel "Red Notice 4"...

Netflix' hidtil dyreste filmproduktion, den stjernespækkede heist-thriller "Red Notice", fik ikke just stående bifald blandt klodens kritikere, men til gengæld har filmen været en dundrende seertalssucces for streamingtjenesten.

Ifølge Netflix blev "Red Notice", som kostede cirka 200 mio. dollars at producere, den mest sete film nogensinde på streamingtjenesten blot 28 dage efter premieren tilbage i november.

Derfor kommer det ikke som nogen overraskelse, at Netflix – ifølge Deadline – har bestilt ikke blot én, men hele to fortsættelser.

Læs også: Netflix betaler 3 milliarder kroner for "Knives Out"-fortsættelserne

Den første "Red Notice" havde stjernetrioen Ryan Reynolds ("Deadpool"), Gal Gadot ("Wonder Woman") og Dwayne Johnson ("Star Trek: Voyager") på plakaten. Johnson spiller en Interpol-agent, der overtaler en kunsttyv (Reynolds) til at hjælpe ham med at fange en anden professionel bondefanger (Gadot).

Netflix satser på at overtale de tre stjerner til at vende tilbage. Skuespillerne blev angiveligt betalt 20 mio. dollars hver især, så streamingtjenesten skal formentlig finde en ualmindeligt tyk pengepung frem, når nu den første film blev så stort et hit.

Måske er det derfor, at streamingtjenesten håber på at reducere sine udgifter ved at producere to fortsættelser på samme tid. Manden bag den første film, Rawson Marshall Thurber ("Skyscraper"), arbejder netop nu på drejebøgerne, og Netflix håber, at kameraerne kan begynde at rulle i starten af 2023.

Reynolds, Gadot og Johnson er dog tre af de travleste stjerner i Hollywood (med bl.a. hhv. "Deadpool"-, "Wonder Woman"- og "Jumanji"-fortsættelser i kalenderen), så der går nok en rum tid, før "Red Notice 2" og "Red Notice 3" går i produktion.

Kommentarer

Netflix pønser på "Red Notice 2" og "Red Notice 3"

 • ★★★★★★0

  Den første er lykkeligt glemt - hvorfor skulle man se fortsættelser?

  Wayne14-01-22 08:28

 • ★★★★★0

  Jeg har også allerede glemt den første. Ret vildt at lave en film, der på papiret bør formå at underholde, og så endte den bare som en langtrukken og kedelig affære. That said - jeg ser faktisk gerne fortsættelserne. Måske gør de det mere rigtigt end den første.

  David Lund14-01-22 08:41

 • ★★★★★★0

  Jeg har ikke set den…..Eller måske har jeg blot glemt jeg har set den?

  T. Nielsen14-01-22 09:12

 • 0

  Har ikke fået set filmen endnu. Men nu er jeg nødt til det. Kan se den er en skuffelse, men så må jeg sætte forventningerne derefter.

  Ronni Pedersen14-01-22 12:40

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen