Neve Campbell vender ikke tilbage i "Scream 6"

Franchisens final girl takker af for denne gang.

Når den sjette "Scream"-film får premiere til marts næste år, så bliver det denne gang uden seriens absolutte hovedperson, Sidney Prescott.

Neve Campbell har i en udtalelse til nyhedsmediet Deadline bekræftet, at hun ikke vender tilbage til den franchise, hun har været en del af i mere end 25 år. Campbell udtaler, at det tilbud, der lå på bordet, ikke matchede den værdi og det arbejde, hun har tilført franchisen, og at hun derfor har valgt at lade faklen gå videre til en ny generation.

Læs også: "Scream 6" har allerede fået sin premieredato – og Courteney Cox vender tilbage

Det bliver den første "Scream" uden Campbell, som hidtil har været det primære omdrejningspunkt i den blodige gysersaga.

Til gengæld vender Courteney Cox tilbage, det samme gør flere af de overlevende fra den seneste film, heriblandt Jenna Ortega, Jasmin Savoy Brown og Melissa Barrera.

Derudover vender et andet semi-velkendt ansigt tilbage – Hayden Panettiere, der spillede filmnørden Kirby i "Scream 4", overlevede strabadserne og er klar til endnu en tur mod ghostface.

Om "Scream" kan overleve uden sin final girl, eller om franchisen får kniven af biografgængerne, finder vi ud af den 31. marts 2023, hvor "Scream 6" får premiere.

Kommentarer

Neve Campbell vender ikke tilbage i "Scream 6"

 • 0

  En skam. Hende og David Arquette gjorde det godt. Men det betyder jo så at hun i hvert fald ikke bliver dræbt i den næste film. Så vil der jo altid være mulighed for at hun kan vende tilbage i en senere film.

  Johnny42 7-06-22 17:05

 • ★★★★★★0

  Melissa Barrera er med og det er grund nok til at se den. Nok også eneste grund:)

  T. Nielsen 7-06-22 17:11

 • 1

  En stor skam, men franchisen skal vel også videre. Det havde dog også været ekstremt kedeligt, hvis det igen bare bliver "dræb en gammel legende karakter". 5'eren lykkedes ekstremt godt, da et bestemt drab gør, at visse personer bliver tilknyttet.

  Den seneste Star Wars trilogi var jo en hån på det område: En stærk trio, som dør i hver deres film, uden specielt gode manuskripter og ideer dertil.  

  Gladiator 8-06-22 13:40

 • ★★★★0

  Jeg vender heller ikke tilbage. Altså kun hvis Barrera gør :)

  Babo 8-06-22 15:45

 • ★★★★0

  Det er bare ikke helt det samme uden Neve Campbell, så jeg krydser fingre for at hun vender tilbage i en eventuel senere sequel.

  NightHawk 9-06-22 12:09

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen