Nicolas Cage: "Jeg behøver ikke være en del af MCU, jeg er Nic Cage!"

Legenden ser dog ingen problemer med superheltefilmenes dominans. Så længe der også er plads til alle de andre film.

Der er ingen tvivl om, at Nicolas Cage er glad for superhelte og tegneserier. Efternavnet Cage har han trods alt lånt fra Marvel-helten Luke Cage. Det betyder dog ikke, at vi skal forvente at se Cage dukke op i Marvels filmiske superhelteunivers i en nær fremtid.

Da den legendariske skuespiller forleden modtog prisen "Variety Legend and Groundbreaker Award" under dette års Miami Film Festival, satte stjernen et par ord på den frustration, som han ved, der er derude, når det kommer til superheltefilm: 

"Jeg skal være sød ved Marvel-film, fordi jeg opkaldte mig selv efter en Stan Lee-karakter ved navn Luke Cage. Hvad skal jeg gøre? Tale dårligt om Marvel-film? [...] Jeg forstår frustrationen. Jeg forstår det. Men jeg tror, ​​der er masser af plads til alle. Når jeg ser en film som "Tár", og jeg ser alle slags kunstneriske og uafhængige film, så tror jeg, ​​der er masser af plads til alle."

Læs også: Nicolas Cage: Som barn troede jeg, jeg var et rumvæsen

Direkte adspurgt, om han har et ønske om at blive en del af MCU, faldt svaret prompte: "Jeg behøver ikke være en del af MCU, jeg er Nic Cage." 

Cage har dog en del erfaring med superheltegenren. Han har allerede prøvet kræfter med en Marvel-figurer i de to "Ghost Rider"-film og spillede rollen som Big Daddy i superhelte-komedien "Kick-Ass".

Derudover var stjernen enormt tæt på at træde ind i rollen som Superman i en planlagt Tim Burton-filmatisering. En film, der desværre aldrig blev ført ud i livet, men som i dag er endt som en udødelig Hollywood-myte.

Strengt taget behøver Nicolas Cage heller ikke være en del af MCU. Cage har så lang og vild en karriere, at han i bund og grund er sit eget cinematiske univers. Nicolas Cage Universe eller NCU, om man vil.

Kommentarer

Nicolas Cage: "Jeg behøver ikke være en del af MCU, jeg er Nic Cage!"

 • 0

  Jeg vil gerne se hans version af Superman, som han var sat op til i Sperman Lives.

  Johnny42 8-03-23 17:17

 • 1

  Sperman Lives

  Wut!?!?

  Nickell 8-03-23 20:52

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen