Nicolas Cage skal spille Nicolas Cage i en film om... Nicolas Cage

Cage-level: 1000!

Et koncept, der lyder så vanvittigt, at der selvfølgelig kun er én skuespiller, som kan påtage sig opgaven. Filmstudiet Lionsgate er øjeblikket ved at afslutte forhandlingerne om rettighederne til filmen "The Unbearable Weight of Massive Talent", hvor Nicolas Cage vil være at finde i hovedrollen... som en fiktiv udgave af sig selv.

I filmen vil Cage spille skuespilleren Nicolas Cage, der ihærdigt forsøger at lande en rolle i en kommende Tarantino-film, alt imens han forsøger at holde sit anstrengte forhold til sin teenagedatter i live. Samtidig forfølges han af en 90'er-udgave af sig selv, der konstant kritiserer ham for at have spillet alt for mange skod-roller(!).

Se også: De mest Nicolas Cage-agtige Nicolas Cage-facts

Derudover involverer plottet også en CIA-mission og en mexicansk narkobaron, alt imens filmen går full blown meta og refererer til Cage-klassikere som "Face/Off" og "Leaving Las Vegas". 

Det lyder helt igennem vanvittigt, men ikke desto mindre også som et af de mest opsigtsvækkende projekter i Hollywood længe. Nicolas Cages stjernestatus er ikke blevet mindre over de senere år takket være nogle rimeligt atypiske rollevalg samt en status som nærmest omvandrende internet-meme.

Kommentarer

Nicolas Cage skal spille Nicolas Cage i en film om... Nicolas Cage

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen