Nicolas Cage vil gerne spille batskurken Egghead over for Pattinsons Batman

HØRER I EFTER, WARNER BROS.?!

Nicolas Cage har haft en lang og gloværdig karriere, hvor han har medvirket i mere end 100 film og prøvet kræfter med diverse roller. Der er dog én rolle, som vi endnu ikke har haft fornøjelsen af at se ham i: nemlig rollen som superskurk i en superheltefranchise.

Men det kan der måske snart blive rådet bod på – i hvert fald hvis det stod til Cage selv.

Nicolas Cage er i øjeblikket i fuld gang med at promovere sin seneste film, "The Unbearable Weight of Massive Talent", hvori han spiller en fiktiv udgave af sig selv. Direkte adspurgt, om der fandtes en bestemt rolle, han endnu manglede at spille, svarer Cage selv, at han hellere end gerne vil se sig selv i rollen som batskurken Egghead over for Robert Pattinsons Batman.

Se også: "Pig"-instruktøren Michael Sarnoski kårer Nicolas Cages 5 bedste film

Egghead, der oprindeligt var en af skurkene i "Batman"-serien fra 1960'erne, blev dengang spillet af Vincent Price. Han er siden dukket op enkelte gange i tegneserier samt animerede film, men er aldrig siden blevet portrætteret i en spillefilm.

Det er der dog mulighed for at ændre på nu. Vi kan i hvert fald håbe, at instruktøren Matt Reeves spidser ører, selvom Egghead nok næppe står øverst på Reeves' ønskeliste over skurke.

Indtil det bliver en realitet, kan vi glæde os over, at "The Unbearable Weight of Massive Talent" får dansk biografpremiere 21. april i år.

Klippet, hvori Cage lufter sin idé, kan ses herunder: 

Kommentarer

Nicolas Cage vil gerne spille batskurken Egghead over for Pattinsons Batman

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen