Nicolas Winding Refn skal lave italiensk-fransk tv-serie

Danske Nicolas Winding Refn, der snart er aktuel med "The Neon Demon" på dette års filmfestival i Cannes, skal lave italiensk-fransk tv-serie.

Serien, som har titlen "Les Italiens", er baseret på en bogserie af den italienske forfatter Enrico Pandiani. Ifølge branchebladet Variety er der tale om en noir-serie om et hold af italienske og franske politifolk, der optrevler drabssager i Paris' berygtede Quai des Orfèvres-distrikt.

"Les Italiens" produceres i samarbejde med italienske Lucisano Media Group og Nicolas Winding Refns eget selskab Space Rocket Nation, og optagelserne er sat til at begynde i efteråret. Refn instruerer efter sigende de første par afsnit af sæsonen og fortsætter derefter som såkaldt showrunner.

Det er ikke første gang, at den danske instruktør prøver kræfter med tv. Foruden at have instrueret to afsnit af den britiske serie "Miss Marple", var Refn også konceptuerende instruktør på DR-serien "De udvalgte" tilbage i 2001. Dertil blev Refn i 2014 annonceret som executive producer på Amazons tv-reboot af sci-fi-filmen "Barbarella", der dog stadig lader vente på sig.

Kommentarer

Nicolas Winding Refn skal lave italiensk-fransk tv-serie

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen