Nikolaj Arcel instruerer Matt Damon som Robert F. Kennedy

Danske Nikolaj Arcel er for alvor inde i Hollywood-varmen efter Oscar-nomineringen af "En kongelig affære" og den kommende filmatisering af Stephen Kings "The Dark Tower". Så meget, at Matt Damon og Ben Affleck har hyret instruktøren til at skrive og instruere en ny film om Robert F. Kennedy, som var lillebror til præsident John F. Kennedy, og som i filmen skal portrætteres af Matt Damon selv. 

Det historiske drama vil udspille sig i perioden, fra præsident John F. Kennedy bliver myrdet i Dallas i 1963 og frem til Robert F. Kennedys egen død i 1968 som følge af et attentat. På det tidspunkt var han favorit til at blive præsidentkandidat for demokraterne. 

"Filmen starter med, at JFK dør, og hvad så? Der opstår et kæmpe hul, og så kommer den her lidt kiksede lillebror og skal prøve at overtage og blive nationens frelser. Det synes jeg er en fantastisk historie," udtaler Arcel ifølge ekkofilm.dk. 

"Det er lidt som en blanding af 'Kongekabale' og 'En kongelig affære'," siger Nikolaj Arcel og fortsætter: "Filmen foregår meget i Washington, og der er masser af politisk dirty spil. Men der er også det personlige med en lillebror, der skal træde ud af storebrors skygge. Samtidig har filmen det episke, det historiske, som 'En kongelig affære' havde."

Indtil de dramatiske begivenheder med Kennedy'erne i centrum rammer biograferne, kan publikum se frem til Nikolaj Arcels action-fantasyfilm "The Dark Tower", der får premiere 17. august.

Kommentarer

Nikolaj Arcel instruerer Matt Damon som Robert F. Kennedy

  • ★★★★0

    Det kan sgu blive godt og interessant. Damon er godt valg. Det er vildt hver gang jeg tænker over det, at begge blev dræbt. 

    Babo19-07-17 12:57

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen