Nikolaj Coster-Waldau og Birgitte Hjort Sørensen i ny dansk spændingsfilm

Nikolaj Coster-Waldau og Birgitte Hjort Sørensen, der begge har fået stablet pæne internationale karrierer på benene - ikke mindst i "Game of Thrones" - vender for en stund tilbage til Danmark, hvor de skal spille overfor hinanden i den nye danske spændingsfilm "3 ting".

I "3 ting" spiller Nikolaj Coster-Waldau hovedrollen som Mikael, en højtbegavet sprængstofekspert, der har stjålet 60 mio. kroner sammen med en gruppe serbiske kriminelle. I sidste time prøver han at redde sit liv og skabe en fremtid ved at gå ind i et vidnebeskyttelsesprogram. Han skal være på et hotel, indtil retssagen starter, og beder om tre ting i bytte for sit vidneudsagn: At PET tilvejebringer en kvinde ved navn Camilla, at han får hentet en bestemt kasse fra et opbevaringslager, samt at han får to gange butter chicken fra et bestemt takeaway i Valby.

De øvrige roller spilles af Jacob Lohmann og Lærke Winther, som begge bl.a. har medvirket i en række af dansk tv’s mest succesfulde serier, senest "Norskov" og "Bankerot".

"3 ting" er skrevet og instrueret af Jens Dahl, der allerede har en lang karriere bag sig som manuskriptforfatter, senest på TV2's dramaserie "Norskov". Dahl har desuden været hovedforfatter på en række tv-serier, senest "Lulu & Leon", og medforfatter på filmene "Pusher" og "Rosa Morena".

Filmen får premiere 27. oktober 2016.

Kommentarer

Nikolaj Coster-Waldau og Birgitte Hjort Sørensen i ny dansk spændingsfilm

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen