Nu kommer "Space Jam 2" - og Charles Barkley er ikke glad!

NBA-legenden er nok næppe først i køen til premieren.

At "Space Jam" skulle få en efterfølger mere end 20 år efter den oprindelige film, var nok ikke lige første gæt. Ikke desto mindre er produktionen på "Space Jam 2" så småt i gang, og denne gang bliver det basketstjernen LeBron James, som skal træde i Michael Jordans fodspor.

Originalen fra 1996, hvor Jordan danner par med Snurre Snup, Daffy Duck og mange andre Looney Toons-karakterer, bliver stadig set som noget af en 90'er klassiker, hvor blandt andre Bill Murray også brillerer i "rollen" som sig selv. 

Det er dog ikke alle, der er tilhængere af idéen om en fortsættelse. En af originalenfilmens andre stjerner har netop været ude med riven efter fortsættelsen. Charles Barkley har i et nyligt interview til nyhedsmediet Entertainment Weekly kommenteret, at han absolut ikke ser nogen grund til en fortsættelse:

"'Space Jam 1' var en klassiker. Jeg kan ikke lide, når folk imiterer noget, som allerede var godt til at begynde med."

Barkley var en af mange af datidens store NBA-stjerner, der havde en rolle i filmen som sig selv. "Space Jam 2" vil ligeledes byde på mange af nutidens spillere, for LeBron James får blandt andre følgeskab af Anthony Davis og Damien Lillard. Måske er Charles Barkley i virkeligheden ærgerlig over, at han ikke selv er inviteret med tilbage?

"Space Jam 2" har en foreløbig premieredato 16. juli 2021.

Kommentarer

Nu kommer "Space Jam 2" - og Charles Barkley er ikke glad!

 • ★★★★0

  En klassiker på niveau med hubba bubba. 

  Babo29-06-19 10:07

 • ★★★★0

  “Space Jam” har afgjort en plads i mit hjerte, men det er på ingen måde en god film. Hvis de vælger bare at imitere den første film, så er det et tegn på, at de ingen ambitioner havde.

  Kruse29-06-19 10:30

 • 0

  Enig. Originalen holder stadig, så ingen grund til at begynde at pille ved dette :) 

  Ronni Pedersen29-06-19 14:34

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen