Ny "Avatar: The Last Airbender"-film får en premieredato

Aang og Co. vender tilbage i 2025.

Den sidste luftbetvinger kommer snart i luften igen.

I 2021 fandt vi ud af, at flere nye film og tv-serier baseret på Nickelodeon-hittet "Avatar: The Last Airbender" (2005-2008) er på vej, og tilbage i juli blev det så bekræftet, at heltene fra den oprindelige animationsserie vender tilbage i de nye "Avatar"-tegnefilm (som altså ikke har noget at gøre med James Camerons sci-fi-eventyr).

Og nu har vi så – takket være Variety – fået premieredatoen på den kommende animerede spillefilm (som er første del af en trilogi) om luftbetvingeren Aang og hans heroiske hjælpere.

Den stadig unavngivne "Avatar"-film udkommer i USA den 10. oktober 2025. Filmen udkommer sandsynligvis cirka samtidigt i de danske biografsale.

Læs også: Skaberne af "Avatar: The Last Airbender" dropper ud af Netflix-remake

Den oprindelige "Avatar: The Last Airbender"-serie er i dag anerkendt som en af de bedste tegnefilmsserier til dato – på IMDb ligger den sågar i skrivende stund på en flot 8.-plads på listen over tv-historiens bedste værker.

Serien foregår i en fantasifuld verden, som er delt op i fire nationer opkaldt efter de fire elementer – jord, vand, ild og vind – hvor særlige krigere udnytter elementernes iboende, magiske kræfter. Den unge dreng Aang er den såkaldte Avatar: den eneste, som kan tøjle alle fire elementer, og som forhåbentlig kan skabe fred i den krigshærgede verden.

I 2010 lavede M. Night Shyamalan ("Split", "Glass") en spillefilm baseret på den oprindelige tegnefilmsserie, men hans film skuffede finansielt og blev nedsablet af både fans og kritikere. Siden da har en live-action-udgave af serien fået grønt lys hos Netflix – men seriens skabere, Bryan Konietzko og Michael Dante DiMartino, forlod projektet på grund af kreative uenigheder mellem parret og Netflix.

Alle optagelserne til Netflix-serien er for længst kommet i hus, så det er ikke utænkeligt, at vi snart får en trailer til den, men den har altså endnu ikke fået en officiel premieredato.

Kommentarer

Ny "Avatar: The Last Airbender"-film får en premieredato

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen